Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Need help PLease 0_o

  1. #1
    dairstproject's Avatar
    dairstproject is offline Junior Member



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Quebec
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Need help PLease 0_o

    Hey i'm new to this forum and i need a little help ive got no more ACC power on my radio i change my fuse and i dont now why its not working my clock is working but not my radio !! please help me ive got a 90 honda prelude!!!







  2. #2
    SeanDub's Avatar
    SeanDub is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    May 2006
    Location
    Kansas
    Age
    25
    Posts
    3,528
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: Need help PLease 0_o

    Do you speak French? If you do, try posting your problem in French. Maybe more people will be able to understand the French version, because the English version is terrible.



    Deck: Pioneer Premier 880 w/ iPod
    In-dash: AudioControl Epic-150
    Sub: Digital Designs 9515e/f Dual 1.0
    Amp: Atomic 5000.1 @ 0.5 ohm
    Box: 3.85 @ 36 hz with 66 sq in of port

    Refs: fwb_1234, Hopes Audio, Louisiana_CRX, astrolade, nhustlar, teamquakecelica, walkychalky, negative3five, TypeRBass, jblanford (x2), massiveaudiocw, KnOkIn It 420, hoss, xtremebassjunky, trow100, MillzThaYungin, IonSQL, matrxx dude, yunvme666, vitveet, PWNED, Team H&K, jk32sho

  3. #3
    TurdFergueson2's Avatar
    TurdFergueson2 is offline Team D.O.A.



    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    7,051
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Re: Need help PLease 0_o




    Sold to: Rc10Mike, Philpbak, pbnj123, WALKSUP, silvercookie, Sir Smoke Alot
    Bought from: Korn4life, chaunb3400, fasfocus, mlstrass, Bumpin Buick, wheeler8921, annarbor84

    Quote Originally Posted by Cameron_B View Post
    I pulled into the trailer park at around 3 am bumping my sony xplod 12 on sony amp. **** SLAMS!!!!!! Anways, I pulled up and it got all the girls wet.....I guess im an uncle and a dad now
    Quote Originally Posted by Cameron_B View Post
    Don't listen to all the haters, their shiz doesnt knock...EDIT: Ohh yea, and by the way....before you haters start mouthing, I got my SLAB from wall-mart....that ish doesnt bang it XPLODES. Yea..I run sony... Schoche -SP box with 4 inch PVC downfiring into pasenger wheel well. 5-6 inch streamers...

  4. #4
    Injected54's Avatar
    Injected54 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    May 2007
    Location
    The Concrete Jungle
    Posts
    3,446
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Need help PLease 0_o

    Welcome to CA.com



    Refs: R/T Pimp, bjfish11

  5. #5
    Idrinksalot's Avatar
    Idrinksalot is offline Banned



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    in the bottle
    Posts
    228
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Need help PLease 0_o

    Post Wh0re^^^^




  6. #6
    denim's Avatar
    denim is offline SSAudio.com



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    SSA HQ East
    Age
    37
    Posts
    28,298
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    637 Post(s)

    Re: Need help PLease 0_o

    Welcome to CA.com.





    CarAudio.com mod(original)

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum