Closed Thread
Results 1 to 7 of 7

Reload Thread: Battery Problems!

  1. #1
    irkorn18's Avatar
    irkorn18 is offline Junior Member



    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Crawfordsville, IN
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Icon33 Battery Problems!

    I have 2 12"XPlods and 2 1,000watt amps powering them, each, I have a 3 farad cap, and a 1/2 farad cap hooked up with those to from my main battery, which has two power wires running to both the caps, then from them into the amps, and I put a battery in the back of my car(not too big, really), and my car keeps dieing, as if somethings draining it or so, and it's draining both of them, or something, but I disconnected the back battery, and I haven't have any problems since I unplugged it, but the thing is, that i has both batteries hooked up for 3 or 4 days, before any of this happened, and I tested both before this happened, and my alt. is good, and both batteries....and ideas? Thanks!







  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    IN
    Posts
    2,678
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Battery Problems!

    hey




  3. #3
    irkorn18's Avatar
    irkorn18 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Crawfordsville, IN
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Battery Problems!

    hey, how's it going? mean't to introduce myself, my name's Jared, I have a 1993 Ford Probe GT with a Sensei bodykit, 2 12" Sony XPlod subs, 2 1,000 watt Sony XPlod amps.




  4. #4
    tru_44's Avatar
    tru_44 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Aug 2006
    Location
    sc
    Posts
    549
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Battery Problems!

    have u tried the big 3



    planet audio fu-15

    ma audio parametric eq

    eclipse cd4000 headunit

    ma audio synergy HC2501 mono block

    MA Coax

    kinetik battery

  5. #5
    irkorn18's Avatar
    irkorn18 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Crawfordsville, IN
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Battery Problems!

    I guess not, I'm unaware of what you mean by that?




  6. #6
    denim's Avatar
    denim is offline SSAudio.com



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    SSA HQ East
    Age
    37
    Posts
    28,315
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    640 Post(s)

    Re: Battery Problems!

    hello





    CarAudio.com mod(original)

  7. #7
    wesl56's Avatar
    wesl56 is offline el sietes!



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    NoFl
    Posts
    2,386
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Battery Problems!

    well hello there... take a read at this thread, might help with ur prob

    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=245637




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum