Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: totally lost

  1. #1
    Untouchable11's Avatar
    Untouchable11 is offline Yellow Ledbetter



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Central IL
    Age
    27
    Posts
    1,622
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)

    totally lost

    Ok, i was messing around in my basement the other day, and I came across his old home theater set up. It is a complete mitsubishi set up, and i'm guessing it is about 15 years old. I remember it worked before we put it away, but I went through and tested everythign on it, and the amplifier didn't work(model DA-U106 if it helps). I took the DMM to the speaker outputs, and I couldn't get anything... Everything powers on, but I do not get any sound. Home Audio is way out of my realm, and I don't have a clue to what the problem is....

    Any help or suggestion would be greatly appreciated..



    References: Blados, sbacaprice305, Mr. Loki (3), trn
    sephiroth619, bobo244, kmart fan6, canadiancav, FRITO, HincklNutt, SSS 18734, nikosbuddy, Loud3, chaarlieee, negative3five, pwnt by pat, James Bang, bimma85




  2. #2
    JimJ's Avatar
    JimJ is offline Tangled Up in Blue



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hillsborough, NC
    Posts
    31,683
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: totally lost

    Open it up, see if anything's fried...you've got some major gremlins in the amp.




  3. #3
    Untouchable11's Avatar
    Untouchable11 is offline Yellow Ledbetter

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Central IL
    Age
    27
    Posts
    1,622
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: totally lost

    nothing is fried, I've already tried that, nothing black, checked the tiny fuse also and changed it for good measures, but nothing....



    References: Blados, sbacaprice305, Mr. Loki (3), trn
    sephiroth619, bobo244, kmart fan6, canadiancav, FRITO, HincklNutt, SSS 18734, nikosbuddy, Loud3, chaarlieee, negative3five, pwnt by pat, James Bang, bimma85

  4. #4
    req's Avatar
    req
    req is offline am a mod.



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Syracuse, NY
    Age
    29
    Posts
    15,426
    Post Thanks / Like
    Images
    21
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: totally lost

    throw it in the microwave, then go buy a new reciever AND microwave on ebay.




  5. #5
    Untouchable11's Avatar
    Untouchable11 is offline Yellow Ledbetter

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Central IL
    Age
    27
    Posts
    1,622
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: totally lost

    Quote Originally Posted by req
    throw it in the microwave, then go buy a new reciever AND microwave on ebay.
    I contemplated beating it with a hammer, but then I would have to go buy a new reciever and explain to my dad why i beat the **** out of his equipment. It would be sweet *** if I could get this thing to work, I'll try to post pics of this big mother....



    References: Blados, sbacaprice305, Mr. Loki (3), trn
    sephiroth619, bobo244, kmart fan6, canadiancav, FRITO, HincklNutt, SSS 18734, nikosbuddy, Loud3, chaarlieee, negative3five, pwnt by pat, James Bang, bimma85

Closed Thread

Similar Threads

  1. Help! Lost CDT Tweeter Mount!
    By 232Stanger04 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2005, 05:30 PM
  2. TOTALLY Confused About Box Tuning
    By Str8Up in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-28-2004, 05:13 AM
  3. i lost my hu removal things
    By slipknot87420 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2003, 12:06 AM
  4. I'm Lost
    By KARLEON in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-13-2002, 05:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum