Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Problem with the audio system

  1. #1
    ebreaka's Avatar
    ebreaka is offline Junior Member



    Join Date
    May 2010
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Problem with the audio system

    Recently, I noticed a problem with the audio system in my car. When i was turning off the engine and taking off the keys, the radio was still playing... no key the keep the car ON. I had the problem for maybe 2 weeks. When i was forgetting to take the front face, the audio was keeping being on.

    Now, the problem dramatically changed. As soon I start the engine, the audio is turning off... I can't listen anymore to the audio system when the engine is on. If I turn the key into the accessory mode of the car, now the radio is working... The problem I had before about the radio that was staying "on" is fine now. It's not doing this anymore... Just the radio is turning off when i start the engine and no way i can turn it back ON when the engine is running...

    Any idea what could be the problem of preventing the radio working when the engine is on ?

    thanks,
    any help would be apreciated







  2. #2
    ebreaka's Avatar
    ebreaka is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    May 2010
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Problem with the audio system

    sorry, i see it is in wrong topic... HOME audiovideo... can any mod please move it to the car audio topic rather ? thx




  3. #3
    KyleBechtold's Avatar
    KyleBechtold is offline Buy my fuses $1.25ea



    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Tampa, Florida
    Posts
    7,218
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Problem with the audio system

    wtf? did you wire it to like the alarm or something that turns off with the car on and on with the car off.?



    Ca.com


    Bought from: Sctattooer, Korn4Life, wgsj_fortvalley, bk12321, Queball, bumpincrv, Splmaster, 310w6, Buck, liljojo4711
    Everyone I have Bought from has been awesome.. feel safe with any of them..

    Sold To: Iakona, dustinr, squeak12, Worstenemy453, BeAlLsTaR13, rmzsuzuki89, c_b_, mendon mafia, dropped_tb, SPLluminator, violence., power-fanatic07, schackel, michaellane, aviator08, kodak314, dropped_tb
    Ref Link
    Tamparacing
    -b15spec, 727kid, pshull727, Nt_Hardcore


    Want/Need ANL fuses cheap 150a 200a 250a 300a
    CLICK ME

  4. #4
    ebreaka's Avatar
    ebreaka is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    May 2010
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Problem with the audio system

    No I bought the car as it is... used also... There is an alarm system on this car. I think its probably related to the remote control but I am not sure exactly where to look at and this is why im asking the opinion of someone that could have an idea about the problem... so I can know where to look at

    thanks,




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum