Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: Help, Did i blow something?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NY
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Help, Did i blow something?

    Ok i was installing my new head unit, Pioneer DEH16. i was splicing the wires of the head unit to the wires of the adapter and i guess some wires hit each other and the head unit turne doff, i thoguht i blew something in it so i took it back and re-installed the brand new one, now that one wont work. is there something form the car i coudl o blown that wont let any head unit work or what? any help would be good







  2. #2
    cjjackson85's Avatar
    cjjackson85 is offline Banned



    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Idaho
    Age
    29
    Posts
    9,061
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help, Did i blow something?

    Check your fuses/fusebox... Radio, Acc. or something like that...




  3. #3
    B_Master_Flash's Avatar
    B_Master_Flash is offline Trust me, I'm a doctor



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Sacramento, CA
    Age
    31
    Posts
    743
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help, Did i blow something?

    Quote Originally Posted by V6beretta31L
    i was splicing the wires of the head unit to the wires of the adapter and i guess some wires hit each other and the head unit turne doff

    So its implied that the H/U was on while you were doing this? Dude, put the tools down and step away from the vehicle.



    Words of wisdom:
    "you don't need ohms to make a sub loud. trust me."

    My System:
    HU: *stolen
    Speakers: CDT CL-61a
    Speaker amp: HiFonics Hawk
    Sub: Magnum D2 15
    Sub amp: HiFonics BX1500D
    Box: 4.3cu.ft. tuned to 30hz

    My Car:
    Link

  4. #4
    zimmer82's Avatar
    zimmer82 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Lafayette,Louisiana
    Posts
    318
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help, Did i blow something?

    yes u blew something....my cack




    2000 GMC Z-71 Ext.Cab

    SET-UP:

    HU: pioneer deh-7700mp
    front: stock (but decent)
    rear: Stock
    sub: Orion P-Series 12"
    sub amp: orion 600d
    box: ProBox Downfire
    Need $$$ for Upgrades

  5. #5
    V6beretta31L's Avatar
    V6beretta31L is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NY
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help, Did i blow something?

    yea yea master flash, it was a fuse. but thanks for the advice




Closed Thread

Similar Threads

  1. What makes mosfets blow?
    By GCAdidas13 in forum Amplifiers
    Replies: 30
    Last Post: 04-29-2005, 05:22 PM
  2. will this ORION blow this sub?
    By noob with an RS in forum Amplifiers
    Replies: 13
    Last Post: 02-22-2005, 11:19 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 05-08-2002, 11:26 AM
  4. WHy do these always blow out?
    By JMPisGOD in forum Subwoofers
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2002, 11:20 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum