Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Huge problem with my Kenwood Exceleon X-869 head unit

  1. #1
    army1079th's Avatar
    army1079th is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Huge problem with my Kenwood Exceleon X-869 head unit

    Recently it started giving me these weird errors and whenever I would play a normal CD, it would give me a lot of static and interference. Most of the errors I got were "TOC Error" and "E-05" The TOC error is for the disc being dirty, etc. but it would do this on brand new CDs and burned CDs. The E-05 error I got for a CD-RW disc and that error is for a disc being upside down, which is why I think something is wrong. It does this all the time and I can't listen to almost of my CDs because of this. I was wondering if anyone else has had this problem or something along the line of it and could help me out. I'm at the point where I'm gonna get a new head unit.







  2. #2
    fathom 7411's Avatar
    fathom 7411 is offline Member



    Join Date
    May 2004
    Location
    Crown Point, IN
    Posts
    100
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Huge problem with my Kenwood Exceleon X-869 head unit

    The lens might be dirty as well i had the same problem on a older head unit i used to have and i actually took it to best buy and had them clean and realign the lens i think it was like 30 bucks and never had the problems again. everything played perfect no errors again. in my opinion its better to fork over 30 bucks and know its just a dirty lens than buy a new deck. just my opinion.



    2001 Honda Civic

    HU: Alpine CDA-9855
    Sub:2 15 AA Avalanches
    Sub enclosure custom built by Chad
    Sub Amp: Memphis Mojo 16-2000D

    Wifey's Car
    2001 Honda Civic

    HU: Pioneer DEH-P6500
    Front Stage: Kenwood 6.5 Components
    Interior Amp: KDC-8402
    Sub:1 Ascendant Audio Avalanch 15
    Sub Enclosure built by Chad
    Sub Amp: Rockford 8002

Closed Thread

Similar Threads

  1. Eclipse head unit problem
    By kev7706 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2005, 04:24 PM
  2. Kenwood Head Unit Problem
    By irish33333 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 6
    Last Post: 01-27-2005, 10:30 AM
  3. Head Unit Fuse?
    By deeznuts in forum Head Units
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2005, 12:25 AM
  4. Head Unit Problem
    By zerohertz in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2005, 11:24 PM
  5. question on Kenwood 2019 head unit
    By mindensweetness in forum General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-12-2002, 02:21 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum