Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Alpine Iva-d300

  1. #1
    DEEJAY's Avatar
    DEEJAY is offline Junior Member



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    LONGISLAND
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Alpine Iva-d300

    I Have An Alpine Iva-d300. The Radio Worked Fine The Other Day. Today I Had A Problem With My Battery And Had To Disconect It. When I Reconnected The Battery The Radio Will Not Work. Can Anyone Help Me. Is There Something That I Need To Re-program?







  2. #2
    JoseMCeee's Avatar
    JoseMCeee is offline $tack



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    2,250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Alpine Iva-d300

    as in there is no sound when you put it on radio mode? I would check the antenna connection cuz everytime you do something on the car you never know if you have pulled something out by accident




  3. #3
    awinter's Avatar
    awinter is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chandler, AZ
    Posts
    258
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Alpine Iva-d300

    sounds like u disconnected the antenna....if not i have had some issues when i replaced my battery with an iva-d300 all the memory cleared so u may have to do some programming



    02 White Diamond Escalade
    Alpine IVA-D300 Head Unit
    Audiovoxx 15.2" Flip Down Monitor
    2 7" Ultravision Headrest Monitors
    Boston Pro60's in the Front
    Boston SX65's in the back
    Rockford Power 4004 for the speakers
    2 12" RE 2006 XXX's
    2 Orion WCC-5000d's (New Orion 2500d)
    2 Yellow Top Optimas
    Dual Alt Bracket with 2 275 Amp Alternators
    Soundstream 40 Farad Cap
    Sub box: ~11 cubes 4th order bandpass tuned to hit from 20-80 Hz(I <3 Bandpasses)
    120 sq ft of eDead

    Have 1 Blown RE SX and 1 SX In Great Condition
    Also have 2 2 Rockford Power T10001BD amps that are only 1 month old LMK if youre interested



    Cardomain Site

Closed Thread

Similar Threads

  1. Alpine IVE D300 anyone????
    By cjj2d in forum Car Video, Security and Electronics
    Replies: 7
    Last Post: 01-18-2005, 08:10 PM
  2. Anyone have experience with Alpine IVA D300?
    By cjj2d in forum Head Units
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2005, 11:17 AM
  3. Wiring for Alpine IVA C800
    By alfalfa22 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2002, 09:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum