Closed Thread
Results 1 to 10 of 10

Reload Thread: JVC head unit help

  1. #1
    Killerrobotjews's Avatar
    Killerrobotjews is offline Junior Member



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    IL
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    JVC head unit help

    just installed my kd-lh 300m and its being weird. Its starts up for about 10 seconds, and all the LED's display background color, and 1:00 really big. and then it just dies...

    any idea what it could be? I tried resetting it







  2. #2
    LooKin4Boom's Avatar
    LooKin4Boom is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Manteca, CA
    Age
    26
    Posts
    311
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    sorry i cant help you mine hasn't seen any problems where did you get it from...bring it back and let them look at it.



    Back after 2 years...

  3. #3
    Killerrobotjews's Avatar
    Killerrobotjews is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    IL
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    Quote Originally Posted by LooKin4Boom
    sorry i cant help you mine hasn't seen any problems where did you get it from...bring it back and let them look at it.
    I just got it allll wired up *sigh*

    Think if i went to Circuit city they could fix it? i dont think anything wrongs with the unit, i just dont know what i could have wired wrong




  4. #4
    LooKin4Boom's Avatar
    LooKin4Boom is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Manteca, CA
    Age
    26
    Posts
    311
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    did you check all fuses and grounds wires arent crossed... sorry thats kind of a generic advice



    Back after 2 years...

  5. #5
    Killerrobotjews's Avatar
    Killerrobotjews is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    IL
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    Quote Originally Posted by LooKin4Boom
    did you check all fuses and grounds wires arent crossed... sorry thats kind of a generic advice

    I didnt think it would start up at all if any of those were the problem




  6. #6
    Killerrobotjews's Avatar
    Killerrobotjews is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    IL
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    or could they?




  7. #7
    LooKin4Boom's Avatar
    LooKin4Boom is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Manteca, CA
    Age
    26
    Posts
    311
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    maybe if the ground is bad it might start up for awhile and shut off i know it happens like that in amps



    Back after 2 years...

  8. #8
    Killerrobotjews's Avatar
    Killerrobotjews is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    IL
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    checked the connections, and everythings fine with them




  9. #9
    Raven's Avatar
    Raven is offline Lacking social skills!



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Michigan
    Age
    29
    Posts
    4,618
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    Make sure it's not on Demo mode.




  10. #10
    Killerrobotjews's Avatar
    Killerrobotjews is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    IL
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC head unit help

    Quote Originally Posted by Raven
    Make sure it's not on Demo mode.
    Tried it, still not working




Closed Thread

Similar Threads

  1. Eclipse head unit problem
    By kev7706 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2005, 04:24 PM
  2. JVC Head Unit Installation Probs.
    By tropicaltornado in forum Head Units
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2004, 11:31 PM
  3. New Head Unit In BMW 740i...Suggestions?
    By segal3 in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2002, 07:51 PM
  4. JVC KD-LH1000 head unit
    By Polo22 in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2002, 07:46 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum