Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Non-Fader option not working!

  1. #1
    JL_W6_v1's Avatar
    JL_W6_v1 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    473
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Non-Fader option not working!

    I hooked my RCA to the non-fader outputs..

    but it doesnt control my bass?

    in fact, it makes no difference where i set them at lol..

    and for the Eclipse owners, whats the "normal" and "reverse" settings for the non-fader options?







  2. #2
    Bring97's Avatar
    Bring97 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Age
    28
    Posts
    1,047
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Non-Fader option not working!

    ok ill help ya out justthis one time but a word of advice, stfu man, you dont need to start a new thread about everything ****, its like your on crack and have the attention span of a cat.... calm down. i know imn not the only one gettin tired of seeing you post dumb **** all the time, read the manual, if you dont have one check the site to see if they have one, then come here, and post al your questions in one or two topics not 15. ok rant over sorry but somneone had to say it.

    ok now onto your questions do you have your rcas hookup up right, cause if you dont thats your problem, lol and are you in pro mode or normal mode cause if you are in pro mode that option is not available. and the normal and reverse settings are for the non fader it just reverses the singal goin to the amp, somone else can go into more detail about it cause i personally dont completely understand what it does. ok after lookin in the 8443 manual, it says that the non fader phase selection is to switch between the two to let the speakers combine without dis harmony
    Last edited by Bring97; 12-31-2004 at 05:01 PM.




  3. #3
    DBfan187's Avatar
    DBfan187 is offline Supa's mom was here!



    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Poolside with Supa's mom.
    Posts
    46,452
    Post Thanks / Like
    Images
    12
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Non-Fader option not working!

    Did you read the ENTIRE manual at all?

    Push the volume knob, goto the NF volume, start turning it. If you hold the volume knob down for a few sec. You can turn the LOUDNESS feature on and off.




  4. #4
    JL_W6_v1's Avatar
    JL_W6_v1 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    473
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Non-Fader option not working!

    dont know why ya'll hating, i thought forums was for help but i guess i was wrong.

    im sorry if i dont know EVERYTHING like you guys do.




  5. #5
    Pyro_By_Nature's Avatar
    Pyro_By_Nature is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Colorado
    Age
    24
    Posts
    5,949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Non-Fader option not working!

    You ****



    Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction. - Bob Marley
    2005 Subaru WRX
    1990 Honda CRX Si

    Refs.: NHustlar, t00p, Kenny Pollock, vitveet, defj., mendon99, trevor87, saltyreefguy, willster, Iammurph, Dimensions684, kungfoojesus, karleon, bonestock, highhorsepwr, digital_ripper04, scottie johnson, stevew007, slammed, joshs98runner, PBateman, Sakura, duece212, mtx11, dirtye30, queball, audioarsonal, KHARPS. Not including box designs.

  6. #6
    Bring97's Avatar
    Bring97 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Age
    28
    Posts
    1,047
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Non-Fader option not working!

    go here.... bcae1.com that will help ya out quite a bit




Closed Thread

Similar Threads

  1. 2 ohm option for setup
    By liqdsm in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2004, 03:30 PM
  2. Trouble with X759 Deck Working
    By james33440 in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2002, 08:57 PM
  3. loud option on headunits?
    By JonBoy in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-11-2002, 04:13 AM
  4. only one sub is working
    By samf03 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-2002, 08:43 PM
  5. Non Fader Out Put ?
    By Ynot in forum General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 01-12-2002, 05:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum