Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: JVC Head Unit Installation Probs.

  1. #1
    tropicaltornado's Avatar
    tropicaltornado is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Trenton,TN
    Posts
    281
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    JVC Head Unit Installation Probs.

    I got every wire hooked up corrrect to the back and it will turn on butonly for 2 seconds to say say eject. The only buttons that work is dispay and eject made the lcd light up.My friend is getting pissed he just wanst something to listen to instead of his rinky dink truck.







  2. #2
    Slody4Futbol's Avatar
    Slody4Futbol is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Jackson, MS
    Age
    29
    Posts
    1,207
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: JVC Head Unit Installation Probs.

    that's cuz your ignition wire is either not connected... or the fuse is blown



    Been out of this for a longgg time...

Closed Thread

Similar Threads

  1. Eclipse head unit problem
    By kev7706 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2005, 05:24 PM
  2. F-150 Head unit installation HELP!
    By Jdg784 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2002, 05:40 PM
  3. New Head Unit In BMW 740i...Suggestions?
    By segal3 in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2002, 08:51 PM
  4. JVC KD-LH1000 head unit
    By Polo22 in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2002, 08:46 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum