Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Pioneer DEH-P8400MP problems!

  1. #1
    DJ Eric P.'s Avatar
    DJ Eric P. is offline Member



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Pioneer DEH-P8400MP problems!

    I bought this from a friend about 6 months ago and it worked fine until the other day. The unit will power up one out of 100 times if I keep hitting the power button. If I try to open the face it will imediately shut off then close itself up and power back up if I keep hitting the power button. Everytime the unit comes back on it resets itself. I would like to know if this is a common problem and if there is a way to fix it. I can't send it in for warranty because I don't have a reciept. LMK what I can do because I'm cureently driving with no sounds.


    Thanks,
    Eric



    My ride:
    '03 GMC Sierra w/ 10" lift sitting on 35's
    '95 Civic - current project car soon to be running low 13's
    '05 Toyota Highlander - grocery getter

    my system:
    subs - 2 12" Audiobahn AW1200Q's (yeah I know)
    components - Audiobahn ABC6002Q
    plates - Audiobahn AS64PQ 4x6's
    amps - Audiobahn A6004T & Kicker KX600.4




  2. #2
    DJ Eric P.'s Avatar
    DJ Eric P. is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Pioneer DEH-P8400MP problems!

    Uh yeah thanks for all the help.



    My ride:
    '03 GMC Sierra w/ 10" lift sitting on 35's
    '95 Civic - current project car soon to be running low 13's
    '05 Toyota Highlander - grocery getter

    my system:
    subs - 2 12" Audiobahn AW1200Q's (yeah I know)
    components - Audiobahn ABC6002Q
    plates - Audiobahn AS64PQ 4x6's
    amps - Audiobahn A6004T & Kicker KX600.4

  3. #3
    Jonahdude's Avatar
    Jonahdude is offline ?????



    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florissant, MO
    Age
    26
    Posts
    717
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Pioneer DEH-P8400MP problems!

    Take it out and check the wires... make sure everything's in place.



    New setup in the works:
    Vehicle: 1999 Ford Windstar
    Head Unit: Pioneer Premier DEH-P860MP
    Signal Processing: Profile Q100 3-Way active crossover, set to 80hz and 3.5khz
    High Pass: the legendary Aura tweeters powered by a Pioneer GM-3000T
    Band Pass: Ascendant Audio 6.5" Poly Midwoofers powered by a Pioneer GM-5000T
    Low Pass: Elemental Designs 19Ov.2 in 3ft^3 tuned to 30hz, powered by a Power Acoustik 2APC-1400

Closed Thread

Similar Threads

  1. pioneer h/u problems !!!!
    By Isuzu95 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-13-2002, 03:54 PM
  2. Manual - Pioneer DEH 1350
    By dan0 in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2002, 04:21 AM
  3. 6 yr old Pioneer CD changer problems
    By jeremy3721 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2002, 07:17 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum