Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Problem with Kenwood KDC-8011

  1. #1
    Izzy115383's Avatar
    Izzy115383 is offline Junior Member



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Lafayette, IN
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Problem with Kenwood KDC-8011

    Recently i got in my car and my Kenwood did its little flip the face over thing it usually does as a part of the MASK feature, and it played music from the radio station it was set to. However the face does not display anything and none of the buttons work. Basically im thinking the connection to the face is broken and i do not know what to do about it.

    I thought maybe someone else would have had experience with this so im looking for guidance on how to address this problem without spending much if any money.

    I hit the reset button and ive disconnected power in hopes that that fizes it, i also checked the fuse and wiring on the outside of the unit. the problem has to be on the inside is what ive gathered.

    Thanks for any help!
    -Dan







  2. #2
    VOA_NIGHTMARE's Avatar
    VOA_NIGHTMARE is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    upstate ny
    Age
    33
    Posts
    4,462
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Problem with Kenwood KDC-8011

    Hi, I have a x711 similar to yours,I have never had this problem but from past readings on some h/u's like these. I have found some of them have a little cable that breaks when it gets flips. So open it up and soder it back on. I havent had this problem with mine, but I read that so I am not %100 sure though. GL




Closed Thread

Similar Threads

  1. kenwood help
    By Kenwood_Kid in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2002, 03:33 AM
  2. Kenwood hu
    By mumbling_joe03 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2002, 09:00 PM
  3. Kenwood amp problem
    By eljohnny1 in forum Amplifiers
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2002, 08:55 PM
  4. Kenwood Excelon VS. Kenwood regular
    By adamawayfrommpa in forum Subwoofers
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2002, 06:39 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum