Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 19 of 19

Reload Thread: Alpine 9887 / imprint error -3 "fl speaker no detect"

  1. #16
    Go2Sleep's Avatar
    Go2Sleep is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bay Area, CA
    Age
    26
    Posts
    3,398
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Alpine 9887 / imprint error -3 "fl speaker no detect"

    I had many many issues with the imprint at first. It takes alot of trial and error but in the end it's worth it.
    Call tech support hopefully they can guide you through the problem.



    * (2) Morel Ultimo 12's * Hybrid Audio Legathia SE Front Stage * RF 360.3 DSP * Brax 2400 * JL Audio HD 1200/1 *




  2. #17
    srch4aresn's Avatar
    srch4aresn is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    May 2009
    Location
    Palm Beach
    Posts
    148
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Alpine 9887 / imprint error -3 "fl speaker no detect"

    Quote Originally Posted by Go2Sleep View Post
    I had many many issues with the imprint at first. It takes alot of trial and error but in the end it's worth it.
    Call tech support hopefully they can guide you through the problem.
    and what was your issues?

    i have everything car audio wise working properly. i have the software installed properly. ive tried two computers running two difference operating systems and i get the same problem. error -3

    i disconnected the microphone and ran the test again and it gave the same error at the same time, about 17% into the test. maybe the microphone is broken?




    96 impala ss 40k
    95 caprice 39k


    bought from: BlackFx4inTN - stephens30228 - mylows10 - jar1zx

  3. #18
    srch4aresn's Avatar
    srch4aresn is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    May 2009
    Location
    Palm Beach
    Posts
    148
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Alpine 9887 / imprint error -3 "fl speaker no detect"

    uninstalled and reinstalled everything. opened up the usb driver and did the compatibility and run as admin etc. still doesn't work.

    **** all this **** its getting sold

    thanks for your help




    96 impala ss 40k
    95 caprice 39k


    bought from: BlackFx4inTN - stephens30228 - mylows10 - jar1zx

  4. #19
    srch4aresn's Avatar
    srch4aresn is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    May 2009
    Location
    Palm Beach
    Posts
    148
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Alpine 9887 / imprint error -3 "fl speaker no detect"

    alright i removed the sand from my vajay jay and read a thread on diy audio whatever and im going to try and run a virtual windows xp on my laptop




    96 impala ss 40k
    95 caprice 39k


    bought from: BlackFx4inTN - stephens30228 - mylows10 - jar1zx

Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. WTB: Alpine 9887 + Imprint or JVC
    By whitedragon551 in forum Wanting to Buy (WTB) - Car Audio
    Replies: 10
    Last Post: 10-10-2010, 10:26 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 09-19-2008, 06:33 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 07-06-2008, 06:03 PM
  4. Got an Alpine 9887? Imprint for you now on EBay
    By Rich B in forum Head Units
    Replies: 6
    Last Post: 11-03-2007, 01:27 PM
  5. Alpine 9887: Imprint/Media Expender?
    By Justin89T in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-2007, 02:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum