Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: sony head unit says failure and my rear speaker quits working? Help!

  1. #1
    chuckle490's Avatar
    chuckle490 is offline Member



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Tennessee
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    sony head unit says failure and my rear speaker quits working? Help!

    i just installed my new speakers and after 5 mins my head unit says failure and one speaker stops working. I unplugand then replug the speaker in and it works, then it does the same thing. Whats the problem here? Is it loose wiring, does it have to do with my head unit or my speakers. My speakers wires are just kinda hanging around the speaker should i tape around the connector and tape it down or what?







  2. #2
    Smitty's Avatar
    Smitty is offline Banned



    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NC
    Posts
    276
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)

    Re: sony head unit says failure and my rear speaker quits working? Help!

    No sh|t. If you don't solder or crimp the wires to the speaker terminals it's just gonna keep coming apart & cutting out. Use common sense OP.




  3. #3
    chuckle490's Avatar
    chuckle490 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Tennessee
    Posts
    76
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: sony head unit says failure and my rear speaker quits working? Help!

    but it came with like these clear plastic cover that holds in place on the terminal to the speaker. I have soldered the speaker wires.




Closed Thread

Similar Threads

  1. Help please - I installed a receiver and my rear speakers have static / white noise..
    By EnderWill in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2008, 01:06 PM
  2. My Sony head unit is Frozen (doesnt work)
    By nightrider45 in forum Head Units
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2007, 04:20 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-13-2006, 10:41 PM
  4. First post and My sub isn't working, HELP!!!!!!
    By BassFreak in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-15-2002, 08:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum