Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: OEM HU just not cuttin it!

  1. #1
    butterMilk's Avatar
    butterMilk is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2012
    Location
    BC
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    182 Post(s)

    OEM HU just not cuttin it!

    So I tried to get a decent system while leaving the OEM HU in the car, not good enough for me.

    So I'm looking at a pioneer p4400bh HU, I will be getting the steering wheel control adapter, and the dash plate so it all looks good.

    It says the HU is hands free calling bluetooth compatible, but do I need to buy some sort of adapter?

    And I'm removing the OEM amp, so will I need the wire harness adapter? If I bought it I would just be using it for, 12v power, 12v acc, and ground?

    Im looking for something with good SQ, if anyone can recommend another head unit that has,
    at least 4v pre outs
    aux input
    bluetooth would be nice, but I'm not to picky and open to suggestions.







  2. #2
    shpatb's Avatar
    shpatb is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    652
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    174 Post(s)

    Re: OEM HU just not cuttin it!

    Car make and model and year?



    2008 G8 LC6i Kenwood 6.5's upfront, Morels in the rear. Alpine PDX-F4, 2x BA-SPG555 sealed with JBL 14001
    2004 Pontiac Grand Prix GT2
    Head unit - eclipse CD5000
    Front Components - Boston Z6's Rear "fill"- Boston SR95
    Front&Rear Amp - Boston GT24
    Sub -2x Boston SPG-555 @ 34hz
    Sub amp -BA GT28
    ect - 12 farad stinger cap,0 gauge stinger wiring, stinger 1500 battery, 200a alt
    refs: keifersracing

  3. #3
    butterMilk's Avatar
    butterMilk is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2012
    Location
    BC
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    182 Post(s)

    Re: OEM HU just not cuttin it!

    09 mitsubishi lancer, with the rockford system




Closed Thread

Similar Threads

  1. Am I Crazy Or just not getting it ? ? ?
    By Tom Da Tech in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2012, 10:07 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 05-27-2010, 06:01 PM
  3. Did Big 3 Plus New Batterys Alt Not Cuttin It
    By Got_Bass89 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 58
    Last Post: 05-08-2008, 02:34 AM
  4. JBL woofers not cuttin it.
    By Face of Fear in forum Subwoofers
    Replies: 12
    Last Post: 05-04-2008, 01:24 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 10-04-2002, 03:54 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum