Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: AVH-p4200DVD plays audio but no video, any suggestions?

  1. #1
    SilverPhoenix98's Avatar
    SilverPhoenix98 is offline Junior Member



    Join Date
    May 2011
    Location
    Morris, Il
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    AVH-p4200DVD plays audio but no video, any suggestions?

    I just installed my 4200DVD last week and everything was great up until yesterday. I have installed the parking brake bypass relay and was able to play movies from my SD card without a problem. Yesterday I tried to play a movie and found that I was getting the audio from the file, but no video. I then thought maybe I had a corrupted file on the SD card so I tried playing a movie from a USB flash drive. I got the exact same thing.
    I am hoping it's just that I am unfamiliar with the system and that I need to change a setting. Anyone have any suggestions?







  2. #2
    05trailblazer's Avatar
    05trailblazer is offline k33p groaning son :)



    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dallas,TX
    Posts
    2,044
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    192 Post(s)

    Re: AVH-p4200DVD plays audio but no video, any suggestions?

    hey has your video worked yet ???




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum