Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: "save track log failed" error on my pioneer z110bt

  1. #1
    TrlcKed_OuT's Avatar
    TrlcKed_OuT is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Feb 2005
    Location
    las Vegas
    Posts
    1,033
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    "save track log failed" error on my pioneer z110bt

    hey guys keep gettin an error message saying "save track log failed"..no matter what source i use. it comes up randomly only once while the unit is on but not at a specific time or after i do something, it comes up completly random and i just hit ok and it goes away..it doesnt seem to affect anything and all audio video works when it comes up its just getting kind of annoying and i cant find anything im the manual about it..any clue??



    Current system:
    03 Ford Explorer
    iraggi 300amp alt (on its way)
    Red top under hood and deka 9a31 in back ( on its way)
    stock mids and highs
    Pioneer Z110bt headunit
    1 18'' TC9/Audioque In 6cubes tuned to 32hz
    Audioque 3500D
    Handles the lows just fine




  2. #2
    Rich B's Avatar
    Rich B is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    *under the rainbow*
    Posts
    6,248
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: "save track log failed" error on my pioneer z110bt

    The only thing I could find was ........


    Toploader said:Am I the only person who's been getting a "Save Track Log Failed" when starting the unit. I Googles it and got nothing. I assume it means that it doesn't remember what track it was on on my iPod, but it happens when I don't have/haven't had my iPod connected.

    I'll update the firmware and see if that fixes it. It's annoying as hell.



    The track log is the recording of which roads you've driven from unit startup to shutdown. It does save as a file to an SD card so if there is no place to create the file at startup you'll get an error.

    "Save Track Log Failed" - AVIC411.com



    <img src=http://img.photobucket.com/albums/v81/pintobean/feliz_ano_novo.jpg border=0 alt= />

  3. #3
    TrlcKed_OuT's Avatar
    TrlcKed_OuT is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2005
    Location
    las Vegas
    Posts
    1,033
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: "save track log failed" error on my pioneer z110bt

    thanks man ill look into the settings on the navi ...it hasnt done this since day one either so maybe ill look into my sd card as well



    Current system:
    03 Ford Explorer
    iraggi 300amp alt (on its way)
    Red top under hood and deka 9a31 in back ( on its way)
    stock mids and highs
    Pioneer Z110bt headunit
    1 18'' TC9/Audioque In 6cubes tuned to 32hz
    Audioque 3500D
    Handles the lows just fine

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum