Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Pioneer AVH-P3100dvd ---- ipod/phone play skips for 4 seconds every 10 minutes?

  1. #1
    nimda0's Avatar
    nimda0 is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Pioneer AVH-P3100dvd ---- ipod/phone play skips for 4 seconds every 10 minutes?

    Hey whats up everyone, I've been pulling my hair out about this and can't come up with a solution. I was hoping that one of you may be able to help me?

    I've got the Pioneer AVH-p3100dvd installed in my f150, and am having a little bit of an issue with the ipod functionality. I have an iphone (and so does my girlfriend), and we both use them in the truck using the same cable (not at the same time obviously).

    We're using the standard white iphone usb cable that came with the iphones, and just plug the cable into the usb port on the front of the unit.

    The problem, is that when listening to music... it will go like 5-10 minutes or more even without skipping at all or any problems, but then randomly it seems, the music will skip or pause or something for a few seconds and then pick right back up and play again. This happens sometimes every few minutes, and other times like once during a 30 minute drive.

    I'm at a total loss, and i'm not sure if it's the head-unit or if it's the iphones, or the cable, or what?

    Have any of you heard of anything like this before? Suggestions? Thanks for any help.







  2. #2
    nimda0's Avatar
    nimda0 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Pioneer AVH-P3100dvd ---- ipod/phone play skips for 4 seconds every 10 minutes?

    nobody?




  3. #3
    senatorsfc's Avatar
    senatorsfc is offline Junior Member



    Join Date
    May 2010
    Location
    Ottawa,ON
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Pioneer AVH-P3100dvd ---- ipod/phone play skips for 4 seconds every 10 minutes?

    I have the exact problem, I see this thread was back in February , were you able to find a fix?

    It totally is random, and is really annoying lol.




  4. #4
    crx11's Avatar
    crx11 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    May 2002
    Location
    ny
    Age
    39
    Posts
    385
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Pioneer AVH-P3100dvd ---- ipod/phone play skips for 4 seconds every 10 minutes?

    I have the same problem with my Alpine Iva-w505 if I use a ipod touch, but NOT when I use a regular ipod or a USB memory



    Alpine Iva-W505 HU
    2 12" RE XXX 05 Model
    1 Stetsom 5K2D Amp
    JL HD600/4 Amp
    JL 300/4 Amp Looking for one in a good price (for tweeter, lol).


    Reference:

    Bough From: jeremys250 (Alpine Iva-W205 HU), mike lawry (RE XXX Sub), cs-ca81 (RF T3000BD Amp), ScoottieJ (1\0 AWG Wire), aztec (PG 200.4 Amp), walnut (Yellow top- D34 Battery), Gruszka530 (Alpine Iva-W505 HU), nuttcase21 (Jl HD600/4 Amp). SavageBlackout (Stetsom 5K2D Amp), madness26s (2 Brand New Yellow top D31).

    Sold To: valter (RF T3000Bd Amp), amtrucker22 (Polk Audio MMs Component Set), alxmlr789 (RE XXX Sub Motor)

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum