Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: no sound stock headunit or stock

  1. #1
    corto's Avatar
    corto is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Flint, Michigan, United States
    Posts
    983
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    no sound stock headunit or stock

    my car got stolen amonth ago and they took everything including the factory amp why idk.? lol so i go get a new factory amp put it in no sound. i took the factory headunit out put in a aftermarket cd player no sound.. so i just ran wires to the each of my door speekers. so i have sound.. i have power going to the back of my amp i tested that.. where else could this problem be?



    chevy silverado 97 extened cab
    and burple 05 impala system going in both
    refrences http://www.caraudio.com/forums/buyer-seller-feedback/325305-corto-post-all-feedback-me.html
    teampsi,dreid,dub22,prowler573,us3,tapout,qbenjami n,wsdav20,nalege503,dkc62,




  2. #2
    corto's Avatar
    corto is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Flint, Michigan, United States
    Posts
    983
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no sound stock headunit or stock

    it seems like i should deff have sound if i pull the factory amp out and the factory headunit and then put in a aftermarket or does the factory amp have to be connected and working for you to get sound or otherwise you have to run new wires? i cant think a fuse that would be blown? because i have like 3 diff wires back 2 the factory amp with power



    chevy silverado 97 extened cab
    and burple 05 impala system going in both
    refrences http://www.caraudio.com/forums/buyer-seller-feedback/325305-corto-post-all-feedback-me.html
    teampsi,dreid,dub22,prowler573,us3,tapout,qbenjami n,wsdav20,nalege503,dkc62,

  3. #3
    corto's Avatar
    corto is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Flint, Michigan, United States
    Posts
    983
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no sound stock headunit or stock

    anyyy body ever have this problem?



    chevy silverado 97 extened cab
    and burple 05 impala system going in both
    refrences http://www.caraudio.com/forums/buyer-seller-feedback/325305-corto-post-all-feedback-me.html
    teampsi,dreid,dub22,prowler573,us3,tapout,qbenjami n,wsdav20,nalege503,dkc62,

  4. #4
    Paper_J's Avatar
    Paper_J is offline B.O.B.



    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Gainesville FL
    Age
    29
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no sound stock headunit or stock

    info is a little confusing did you install the after market harnes correctly to factory wires have you hooked a loose speaker from one of your + - terminals on one channel of the after market head unit. You should have sound no prob as long as the head unit is wired correctly.




  5. #5
    Paper_J's Avatar
    Paper_J is offline B.O.B.



    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Gainesville FL
    Age
    29
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no sound stock headunit or stock

    As far as factory amp goes. As long as you don't have any audio components wired through the factory system you should be able to bypass that no problem..




  6. #6
    corto's Avatar
    corto is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Flint, Michigan, United States
    Posts
    983
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: no sound stock headunit or stock

    nope everything was hooked up fine.. soemthing is wrong between the wiring harness and the back amp and i have no idea where to even start.. the factory headunit wouldnet work or aftermarket



    chevy silverado 97 extened cab
    and burple 05 impala system going in both
    refrences http://www.caraudio.com/forums/buyer-seller-feedback/325305-corto-post-all-feedback-me.html
    teampsi,dreid,dub22,prowler573,us3,tapout,qbenjami n,wsdav20,nalege503,dkc62,

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum