Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Kenwood Excelon x790... blank screen

  1. #1
    Phrozt's Avatar
    Phrozt is offline The Drunken Snowman



    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Decatur, IL
    Age
    31
    Posts
    1,307
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Kenwood Excelon x790... blank screen

    Looked all over the place... there's gotta be some sequence of buttons or something to get it back, but basically I had my battery changed and now the screen in blank. knobs still light up blue, and I can still control everything, but I can't see anything (good thing I remembered the sequence of screens for my settings and whatnot..)

    Any one have any advice??

    Thanks a lot!



    My stock system in my 01 Dodge Intrepid ES sounds GREAT!!

    Which is why I'm replacing it with this:
    HU: Kenwood Excelon x790...............................................Wiring:
    Components: Infinity Kappa 60.7cs..................................Stinger 0 gauge kit
    6x9s: Infinity Kappa 693.7i...............................................Stinger Helix interconnects
    Main Amp: MA Audio M489I..............................................Sub(s): Yet to be determined!
    .................................................. ......................................Sub Amp(s): Yet to be determined!

    Running total: $949.65




  2. #2
    Macklessdaddy's Avatar
    Macklessdaddy is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    1,762
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Kenwood Excelon x790... blank screen

    Did you try the reset button on the front of the faceplate?



    Kenwood x991
    Alpine Spx-17Ref
    Cadence Zrs 9004
    Oz Me 10" Sealed
    Cadence Zrs 6000D

    My Ebay http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...ab=AllFeedback

    Refs Louisiana _Crx-Killa Camry-Traksta15-Ganesh134-sacking74



    Quote Originally Posted by jon_k View Post
    Turn the gain down? Quit running impedance at unstable?

  3. #3
    Phrozt's Avatar
    Phrozt is offline The Drunken Snowman

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Decatur, IL
    Age
    31
    Posts
    1,307
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Kenwood Excelon x790... blank screen

    I don't see any reset button on the faceplate... and I've had a pretty rough time finding documentation about the HU (I can't remember where the box is for it either... I've moved since I originally installed it).



    My stock system in my 01 Dodge Intrepid ES sounds GREAT!!

    Which is why I'm replacing it with this:
    HU: Kenwood Excelon x790...............................................Wiring:
    Components: Infinity Kappa 60.7cs..................................Stinger 0 gauge kit
    6x9s: Infinity Kappa 693.7i...............................................Stinger Helix interconnects
    Main Amp: MA Audio M489I..............................................Sub(s): Yet to be determined!
    .................................................. ......................................Sub Amp(s): Yet to be determined!

    Running total: $949.65

  4. #4
    1hawaii50's Avatar
    1hawaii50 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    495
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Kenwood Excelon x790... blank screen

    There should be a reset button either on the faceplate, or behind the faceplate. If that doesn't work, I don't know what to tell you.




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum