Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Reload Thread: Important! Is this the only way panasonic?

  1. #1
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Important! Is this the only way panasonic?

    Was putting my sub and amp in and had the neg batt disconnected. got everything in and hooked batt up. Started truck my flipout cq-vd7001u came on and said input code. Well my ******* turned it off then on and the screen went black nothing on it and it wont come back so i can put in the right code.

    tried searching google this is all i could find. ****** thing is i got it from ebay with no remote.

    http://www.fixya.com/support/t119689...en_not_working

    ANyone know if this is the only way to do it?







  2. #2
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    anyone messed with these>?




  3. #3
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    Someone has had to use one of these here. I need to know asap beacause now im riding around with no audio at all




  4. #4
    Brian_smith06's Avatar
    Brian_smith06 is offline I got a pan, I got a plan



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Overland Park, KS
    Age
    27
    Posts
    4,506
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    interesting. i have never had this issue. my deck is a little older though



    2004 Cavalier ls sport
    H/U: Alpine W200 w/H701 processor
    Mid/Highs: 2 pairs ID x65 and full body ultra horns
    Mid/High amp: 3 ID 700.2
    Sub:2x12" IDMax
    Sub amp: ID 1200.1
    ref: massiveaudiocw, SplChoice, Th3pWn3r, duece212, XaznKewLguyX, connersdad19, alex5857, 5.3bowtie, smiley2186, cf2004, Tibor, Zeuslicious, IT Hertz, 310w6,dbeez, thehardknoxlife, matthewo, pokey_159, LaserRed38, jerseyboy, Abc123Abc, James Bang

  5. #5
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    You ever had the code screen come up? It came up for like a minute and i didnt know what to do not having the remote so i tried to cycle it on and off and now im stuck with this.




  6. #6
    pickup1's Avatar
    pickup1 is online now Audiosystem,Dynaudio...



    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roanoke,TX
    Age
    49
    Posts
    7,681
    Post Thanks / Like
    Images
    19
    Mentioned
    29 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    try all zero's or 123 etc...




  7. #7
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    I have the code. But the screen will not come up for me to input it. I just get a blank screen no matter what i try.




  8. #8
    Brian_smith06's Avatar
    Brian_smith06 is offline I got a pan, I got a plan



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Overland Park, KS
    Age
    27
    Posts
    4,506
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    how long did you let it sit disconnected? maybe try longer? not sure. never had this issue with mine.



    2004 Cavalier ls sport
    H/U: Alpine W200 w/H701 processor
    Mid/Highs: 2 pairs ID x65 and full body ultra horns
    Mid/High amp: 3 ID 700.2
    Sub:2x12" IDMax
    Sub amp: ID 1200.1
    ref: massiveaudiocw, SplChoice, Th3pWn3r, duece212, XaznKewLguyX, connersdad19, alex5857, 5.3bowtie, smiley2186, cf2004, Tibor, Zeuslicious, IT Hertz, 310w6,dbeez, thehardknoxlife, matthewo, pokey_159, LaserRed38, jerseyboy, Abc123Abc, James Bang

  9. #9
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    It was disconnected for a good while. Time enough to wire up an amp and sub get it all mounted and truck back together.




  10. #10
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    Wonder if i should leave the battery connected or disconnected tonight to see if it makes any difference in the morning.




  11. #11
    jpexpc's Avatar
    jpexpc is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    1,421
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    ^^^^

    Agreed. Disconnect it from battery power again.



    1994 Ford Taurus
    Pioneer DEH-1300 HU
    Stock door speakers
    4ft^3 @ 35 hz (bonesninja)
    2 12" Type R @ 0.5
    Hifonics 1606D
    145.1 @ 42hz

    Refs: bonesninja

  12. #12
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    Hmm i tried disconnecting it for 15 mins. Should i try longer? the link i posted was saying i need to hit the power button on the remote to get the picture back but until i can find one im looking for other options all i need is the id screen to come back up then i can bypass it.




  13. #13
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    Ok i got the negative cable off for overnight. Do i need the positive off also?

    I even tried unhooking the harness from the unit and trying the reset button and it turns on and off but still no picture yet. Im sure the unit is fine and its just a security feature because like i said the id screen popped up i turned the key off then on and then here i am.




  14. #14
    jpexpc's Avatar
    jpexpc is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    1,421
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    With the negative disconnected the positive is dead. Let us know how this turns out.



    1994 Ford Taurus
    Pioneer DEH-1300 HU
    Stock door speakers
    4ft^3 @ 35 hz (bonesninja)
    2 12" Type R @ 0.5
    Hifonics 1606D
    145.1 @ 42hz

    Refs: bonesninja

  15. #15
    trevor87's Avatar
    trevor87 is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2004
    Location
    GEORGIA
    Age
    25
    Posts
    5,410
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Important! Is this the only way panasonic?

    thanks post back in the am




Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum