Closed Thread
Results 1 to 9 of 9

Reload Thread: Anybody ever have this problem?

  1. #1
    CJL's Avatar
    CJL
    CJL is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2006
    Location
    oZone
    Posts
    3,840
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Anybody ever have this problem?

    When the HU trim piece wont click in when the radios full clicked in the cage?



    REFS:
    eatank,mikescanlon,BoominBeast,Pistonsfan70,90accordman,bizflawless,Mazdakid,Boyle465,LiquidClen,dman4486,
    KickerSoItBump, SPY,1000101,infamous_e46


    Bought-Sold-Traded




  2. #2
    smd4life's Avatar
    smd4life is offline NOTHING ABOUT MEADE



    Join Date
    Feb 2006
    Location
    TN
    Posts
    7,558
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    what brand?




    Quote Originally Posted by thevic24 View Post
    And with this.....I will use this as an excuse to drink another beer....
    __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________________
    Ref's:memphissoul4u, scottiej(x3), bassaddictj, jeepinTN(x2), Blados,lincolnls(slc720052), ssbogger, stuckinok(x2), matrxx dude, BoostedPontiac, fintheman, dbornotdb, mr. tibbs, lakota, iceteebone, WantedIsHere(HypnoticCure), Cahm Rohn, Bring97, Brian Owens, snoopysnooper, sdsport92064, annarbor84, tv559, RetroAudioinc, FJF, 01 S 10, oddiofile, stupify

  3. #3
    CJL's Avatar
    CJL
    CJL is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    oZone
    Posts
    3,840
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    Pioneer.



    REFS:
    eatank,mikescanlon,BoominBeast,Pistonsfan70,90accordman,bizflawless,Mazdakid,Boyle465,LiquidClen,dman4486,
    KickerSoItBump, SPY,1000101,infamous_e46


    Bought-Sold-Traded

  4. #4
    dman4486's Avatar
    dman4486 is offline Paid to Post



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central, SC
    Posts
    9,321
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    maybe you have the trim upside down?



    Auto: 96 honda passport 3.2L v6 4X4 5sp
    Big 3 pics--THE MAV--THE RSD's--MY VLX
    Rices Creek Pics

    Refs: Sold to; lilmaniac2, alexdbest2000, jshak07 Bought from; CJL

  5. #5
    CJL's Avatar
    CJL
    CJL is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    oZone
    Posts
    3,840
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    Either way in dont work.



    REFS:
    eatank,mikescanlon,BoominBeast,Pistonsfan70,90accordman,bizflawless,Mazdakid,Boyle465,LiquidClen,dman4486,
    KickerSoItBump, SPY,1000101,infamous_e46


    Bought-Sold-Traded

  6. #6
    dman4486's Avatar
    dman4486 is offline Paid to Post



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central, SC
    Posts
    9,321
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    Quote Originally Posted by CJL View Post
    Either way in dont work.
    hm...never had that issue with my pioneer



    Auto: 96 honda passport 3.2L v6 4X4 5sp
    Big 3 pics--THE MAV--THE RSD's--MY VLX
    Rices Creek Pics

    Refs: Sold to; lilmaniac2, alexdbest2000, jshak07 Bought from; CJL

  7. #7
    Beat_Dominator's Avatar
    Beat_Dominator is offline Yea, thats Mecha Godzilla



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Phoenix Arizona
    Age
    32
    Posts
    21,986
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    I had that problem, it was a pain in the ***.



    Comming Spring 2009


    I make rear-loaded, double crabshell, isobaric enclosures.

  8. #8
    CJL's Avatar
    CJL
    CJL is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    oZone
    Posts
    3,840
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    Quote Originally Posted by Beat_Dominator View Post
    I had that problem, it was a pain in the ***.
    Share any ideas?



    REFS:
    eatank,mikescanlon,BoominBeast,Pistonsfan70,90accordman,bizflawless,Mazdakid,Boyle465,LiquidClen,dman4486,
    KickerSoItBump, SPY,1000101,infamous_e46


    Bought-Sold-Traded

  9. #9
    krazykarl's Avatar
    krazykarl is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2009
    Location
    IL
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Anybody ever have this problem?

    I had this happen once, all I did was snap the trim on before sliding the radio into the cage.




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum