User Tag List

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Reload Thread: Alpine iDA x-100 went BAD over night

  1. #1
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Alpine iDA x-100 went BAD over night

    It now doesnt pick up ANY USB connection what so ever.
    and yes...it happened over night.
    this blows
    ...and I doubt anyone can help me out cuz all I tried other usb cables/mp3s
    but still no usb connection, it doesnt even bother searching.



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr




  2. #2
    flipside1212's Avatar
    flipside1212 is offline MR. I dun GIV aFUX



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ...
    Posts
    1,707
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    x200 ftw



    REFS:
    bought:btdickey99, ProgMtl, Stopdrpnro, vitveet x2, wu501, splkid,mazzasec,slapmaster
    sold: qcsfinest704,07ss,01_STL_X,AK SloPok,qslimms
    traded: ssackett, slam, spy, shoilz

  3. #3
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    the x100 suppose to be better lol
    but seriously i dont wanna go through all this b.s again I just wanna fix it and move on.
    hopefully its something i can fix-or else i got no choice



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  4. #4
    flipside1212's Avatar
    flipside1212 is offline MR. I dun GIV aFUX



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ...
    Posts
    1,707
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    send it to alpines repair company its a flat rate of 90 i think unless its a huge issue



    REFS:
    bought:btdickey99, ProgMtl, Stopdrpnro, vitveet x2, wu501, splkid,mazzasec,slapmaster
    sold: qcsfinest704,07ss,01_STL_X,AK SloPok,qslimms
    traded: ssackett, slam, spy, shoilz

  5. #5
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    Quote Originally Posted by flipside1212 View Post
    send it to alpines repair company its a flat rate of 90 i think unless its a huge issue
    and i can find this repair company of their website?



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  6. #6
    flipside1212's Avatar
    flipside1212 is offline MR. I dun GIV aFUX



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ...
    Posts
    1,707
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    ya itll give u all the info for them



    REFS:
    bought:btdickey99, ProgMtl, Stopdrpnro, vitveet x2, wu501, splkid,mazzasec,slapmaster
    sold: qcsfinest704,07ss,01_STL_X,AK SloPok,qslimms
    traded: ssackett, slam, spy, shoilz

  7. #7
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    -this blows



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  8. #8
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    i bought it through ikesound.com
    so i should do everything through them correcT?



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  9. #9
    ghart999's Avatar
    ghart999 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Denver, CO
    Posts
    360
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    Yes you should. Alpine probably won't warranty it from Ike.



    HU: Alpine IDA-X100
    Comps: Seas W18NX and LCY 110 Ribbons
    Comp Amp: Arc Audio xxk4150 and xxk2050
    Subs: (2) RL-P 12's
    Sub Amp: Sundown SAZ-1500D
    Misc: Epicenter and Navone Line Drivers
    Electrical: Red Top, 200A Alt, Battcap 800

  10. #10
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    this is weird...
    i tried out my friends video ipod and it works



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  11. #11
    johndoe1234's Avatar
    johndoe1234 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    285
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    Was it an itouch by chance that wont work again?




  12. #12
    Supergumby5000's Avatar
    Supergumby5000 is offline Project: F350 begins...



    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pullman, WA
    Posts
    8,359
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    Quote Originally Posted by GrandCherokee View Post
    this is weird...
    i tried out my friends video ipod and it works
    if you updated itunes/ipod, that could cause problems, you may have to roll back your ipod



    .
    Project: Avalanche V1... http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=345189
    Project: Avalanche V2... http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=432321
    Project: F350... Coming Soon!
    .
    Need a box or box design? -EMAIL- me for info/quotes, do NOT send a PM
    my username @ hotmail.com

  13. #13
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    Quote Originally Posted by johndoe1234 View Post
    Was it an itouch by chance that wont work again?
    nah and i havent updated my ipod



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  14. #14
    GrandCherokee's Avatar
    GrandCherokee is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orlando, FL
    Age
    22
    Posts
    977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    o and keep in mind that it charges...when plugged in



    Headunit: Alpine iDA-x100
    Sub: AQ hdc3 18"
    Amp: AQ2200 1ohm
    Enclosure: 6ft^3 tuned to 35hz
    Wiring: Tsunami


    refs: brian84corvette andrew2006 TC2k15x2 skmfkr

  15. #15
    johndoe1234's Avatar
    johndoe1234 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    285
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Alpine iDA x-100 went BAD over night

    Quote Originally Posted by GrandCherokee View Post
    o and keep in mind that it charges...when plugged in
    The same thing happened to me and my ipod touch (wouldnt recognize the ipod but would charge it. This happened after about a week and a half) so i returned the ipod and am now using my old 30gig video ipod that works fine




Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum