Closed Thread
Results 1 to 13 of 13

Reload Thread: 800/880PRS question

  1. #1
    mackin's Avatar
    mackin is offline srsly



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Plymouth, MN
    Posts
    1,192
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Icon8 800/880PRS question

    After having my 800PRS installed for less than a day, naturally i decided to start messing around with settings.

    Somehow, I screwed something up so now i can not use the menu by pressing the right knob. i get to the menu by pressing the right knob, but when i try to scroll up or down nothing happens. The only thing i can do is click the first thing it is sitting on

    Any help or suggestions?

    thanks







  2. #2
    tcguy85's Avatar
    tcguy85 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Hyde Park, NY
    Age
    29
    Posts
    3,527
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Quote Originally Posted by mackin View Post
    After having my 800PRS installed for less than a day, naturally i decided to start messing around with settings.

    Somehow, I screwed something up so now i can not use the menu by pressing the right knob. i get to the menu by pressing the right knob, but when i try to scroll up or down nothing happens. The only thing i can do is click the first thing it is sitting on

    Any help or suggestions?

    thanks
    in the main menu, the one you can only get to when the unit is off, try turning "ever scroll" back on. i am guessing thats what that feature is. i have never turned it off to see but just a guess.



    07 Scion tC: 880PRS, ID OEM 6.5" mids, Seas neo alum tweets, DD S4 and DD C2a amps, Dayton Ref H.O. 10(.7net, tuned to 30hz)

    HT: Samsung PN58B560 - 80gig PS3 - Yamaha RX-V2500 - Infinity Alpha 50 mains - Alpha center - Harmon Kardon HKB6 rears, Epik Sentinel & ED eQ.2.

  3. #3
    mackin's Avatar
    mackin is offline srsly

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Plymouth, MN
    Posts
    1,192
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Quote Originally Posted by tcguy85 View Post
    in the main menu, the one you can only get to when the unit is off, try turning "ever scroll" back on. i am guessing thats what that feature is. i have never turned it off to see but just a guess.
    ok im gonna go try it.

    by the way, right before i started having issues, i tried clicking the right knob and it said Demo mode on or some BS. i clicked it again and it went away. could that have anything to do with it? i wouldn't think so b/c i turned it on and off etc..




  4. #4
    AndyInOC's Avatar
    AndyInOC is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Anaheim, CA
    Posts
    219
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    actually everscroll is just for the text display (track info, etc) im sure its a simple setting that got switched by accident keep playing in the menus



    08 Xb with:


    ED 13oV2
    ID OEM mids
    Seas Neo Alum tweets
    Active Front Stage
    1 cu ft downfiring box
    Lil of this Lil of that


    I built mine, did you build yours?

  5. #5
    tcguy85's Avatar
    tcguy85 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Hyde Park, NY
    Age
    29
    Posts
    3,527
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    sorry my answer didn't help ya.

    how do ya like the OEM and Seas neo combo BTW?



    07 Scion tC: 880PRS, ID OEM 6.5" mids, Seas neo alum tweets, DD S4 and DD C2a amps, Dayton Ref H.O. 10(.7net, tuned to 30hz)

    HT: Samsung PN58B560 - 80gig PS3 - Yamaha RX-V2500 - Infinity Alpha 50 mains - Alpha center - Harmon Kardon HKB6 rears, Epik Sentinel & ED eQ.2.

  6. #6
    mackin's Avatar
    mackin is offline srsly

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Plymouth, MN
    Posts
    1,192
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    so yeah it turns out i'm a complete fucking dumbass

    I was trying to angle the knob upward in order to scroll, when you just have to twist. i'm going to go kill myself now. /thread




  7. #7
    zack39648's Avatar
    zack39648 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    mccomb, ms
    Age
    25
    Posts
    1,875
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    LoL




  8. #8
    tcguy85's Avatar
    tcguy85 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Hyde Park, NY
    Age
    29
    Posts
    3,527
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Quote Originally Posted by mackin View Post
    so yeah it turns out i'm a complete fucking dumbass

    I was trying to angle the knob upward in order to scroll, when you just have to twist. i'm going to go kill myself now. /thread
    glad you figured it out.



    07 Scion tC: 880PRS, ID OEM 6.5" mids, Seas neo alum tweets, DD S4 and DD C2a amps, Dayton Ref H.O. 10(.7net, tuned to 30hz)

    HT: Samsung PN58B560 - 80gig PS3 - Yamaha RX-V2500 - Infinity Alpha 50 mains - Alpha center - Harmon Kardon HKB6 rears, Epik Sentinel & ED eQ.2.

  9. #9
    quakerroatmeal's Avatar
    quakerroatmeal is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,429
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Just got mines installed to, you need to turn Demo off also if you haven't already. I love mines, very **** unit's, no ground whine noise issues what so ever! How about yours?




  10. #10
    tcguy85's Avatar
    tcguy85 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Hyde Park, NY
    Age
    29
    Posts
    3,527
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Quote Originally Posted by quakerroatmeal View Post
    Just got mines installed to, you need to turn Demo off also if you haven't already. I love mines, very **** unit's, no ground whine noise issues what so ever! How about yours?
    no ground noise or whine on mine. i have been very happy with mine!



    07 Scion tC: 880PRS, ID OEM 6.5" mids, Seas neo alum tweets, DD S4 and DD C2a amps, Dayton Ref H.O. 10(.7net, tuned to 30hz)

    HT: Samsung PN58B560 - 80gig PS3 - Yamaha RX-V2500 - Infinity Alpha 50 mains - Alpha center - Harmon Kardon HKB6 rears, Epik Sentinel & ED eQ.2.

  11. #11
    mlstrass's Avatar
    mlstrass is offline Shaggy DOA



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    10,263
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Quote Originally Posted by mackin View Post
    so yeah it turns out i'm a complete fucking dumbass

    I was trying to angle the knob upward in order to scroll, when you just have to twist. i'm going to go kill myself now. /thread
    was just going to say that you TURN the knob to scroll through audio, entertainment, function...

    We all have those days...




  12. #12
    mlstrass's Avatar
    mlstrass is offline Shaggy DOA



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    10,263
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    mine now has ground noise problems after a year or so of working fine
    NOTHING has been unplugged from the HU that entire time and they still F'd up...

    Plan to ground the RCA's when I get time and see if that helps.




  13. #13
    na_rsx's Avatar
    na_rsx is offline Incriminator Audio FTW



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    With Jessica Biel
    Posts
    3,780
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 800/880PRS question

    Quote Originally Posted by mlstrass View Post
    mine now has ground noise problems after a year or so of working fine
    NOTHING has been unplugged from the HU that entire time and they still F'd up...

    Plan to ground the RCA's when I get time and see if that helps.
    That should work, when i got the 780MP, had the horrible whine, did that rca ground trick and now its completely gone. Only get a slight whine, and i mean slight, need to have the volume off to actually notice it, and thats when i turn on the AC.

    But other than that, it works like a charm.





    2005 Acura RSX-S

    Headunit: JVC KD-AR8500
    Front Stage: Vifa & Mpyre 65M *ACTIVE*
    System Amp: MB Quart DSC4125
    Wiring: Kicker Hyperflex
    Deadening: Edead SE2 and V3

    Refs:
    Bought from: mlstrass, archie, brchd, BigOso, bk12321, Ricky 616, IonSQL, SilverSPL, VIPER118, fived, jdiddy, Tacosys, ls2poweredgoat, SethPhillips, DB_DRAG_SPL, bjfish11, XaznKewLguy, Integra2468, Incriminator, bur1196, Goindef154, amartin_72
    Sold to: vitveet, aesoj, DejaWiz, jco1385, Lax916, iowaaurora, Zeuslicious, chrispizzitola, gkatmar, Racerx250, boltpride, zeed, Low_e_Red, xreymax, hrtbrk1, RKPsk8er, Anniku989, bradknob, andrios

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum