Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: I Fixed It!!!!!!!!!!

  1. #1
    Phlipbak's Avatar
    Phlipbak is offline CA Enthusiast



    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Dothan, AL; Nashville, TN
    Posts
    929
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    I Fixed It!!!!!!!!!!

    THE PROBLEM WITH THE RCA's WAS A FADER BUTTON ON MY KICKER AMP!!! I kept thinking I had already tried that, but then I had remembered it was out not in, and on kicker amps out doesn't mean off it means ON! So I pushed it in and it reversed the RCA's so now my mids were getting the tweeter crossovers like they should have been since they were in the rear output on the HU!!!!! So I swapped RCA's on the amp and now I'm positive that a new set of tweets will complete this install!! YAY!

    Thanks guys! Someone with a Phoenix Gold amp mentioned this on my other thread (the idea that it might be a button on the amp) and it worked! YOUR THE BOMB!

    Trevor



    '06 Dodge Charger Brilliant Black

    -~-Refs-~-
    Bought from: hessdawg, Team H&K, TurdFergueson2, Millertime1028, kmanian, and DBDESIGNSELITE IS A SCAMMER!!!
    Sold to: Multiple people, just none through CA.com!
    __________________________________________________ ____________
    Quote Originally Posted by bball09124 View Post
    You can probly fit about 6 sets of Sony Xplod 6.5"s in your doors if you just cut them up. They should bang hard.




  2. #2
    Millertime1028's Avatar
    Millertime1028 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    2,770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Re: I Fixed It!!!!!!!!!!

    Good stuff man .. Glad to hear things turned out as they should ..




    -------------- ---------------
    References : lostdaytomorro ,wu501(x3), rednas, gladiator_jai , duece212, Kumquatism, dub22, kovemaster559, mpt947, kramers04 , Phlipbak, Bassbumper15, 1mtx1(x2), kylecanthurdle, DDbump, 88irocZ , Litunerkid, teen, cvjp417, micheallane, jonny101abc, SlappnCentury, brucebruce1546, audioqueboy

  3. #3
    iamamp3pimp's Avatar
    iamamp3pimp is offline Bass Heads Entertainment



    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Tampa FL
    Age
    33
    Posts
    13,103
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    21 Post(s)

  4. #4
    Phlipbak's Avatar
    Phlipbak is offline CA Enthusiast

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Dothan, AL; Nashville, TN
    Posts
    929
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I Fixed It!!!!!!!!!!

    Ya me too!! Gosh I was so ill about this for like a week.. so ill that I was about to resell all this stuff back to the original owners and f*** this new setup... but I'm glad I fixed it... or I hope this fixed it.. guess we'll see if the tweeters suddenly blow or something lol..



    '06 Dodge Charger Brilliant Black

    -~-Refs-~-
    Bought from: hessdawg, Team H&K, TurdFergueson2, Millertime1028, kmanian, and DBDESIGNSELITE IS A SCAMMER!!!
    Sold to: Multiple people, just none through CA.com!
    __________________________________________________ ____________
    Quote Originally Posted by bball09124 View Post
    You can probly fit about 6 sets of Sony Xplod 6.5"s in your doors if you just cut them up. They should bang hard.

  5. #5
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I Fixed It!!!!!!!!!!

    neat story




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum