Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: subs not working on radio

  1. #1
    skittlesRgood's Avatar
    skittlesRgood is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    May 2008
    Location
    fremont, ca
    Posts
    1,118
    Post Thanks / Like
    Images
    17
    Mentioned
    0 Post(s)

    subs not working on radio

    in my friends car the subs dont work when he puts the radio on. they only work with cds. they used to work but just stoped. this is the second hu in his car to do this. any ideas?



    HU: Alpine INA-W910
    Front: Rainbow 6.5" midbass, Rainbow tweeters, tang band 4" midrange
    Rear: pioneer 6.5" coax.
    Processor: JBL MS-8
    Amp: Alpine PDX 4.150
    Subs: 2x 12" AA Mayhems
    Amp: DC 3k
    Electrical: 270xp DC power alt. 1/0 big 3. kinetik 1800 up front
    bought from: RnK1026 - traded with: infamous_e46 - Sold to: E2K_964, mattldm, mase1, littlepucker




  2. #2
    blackbonnie's Avatar
    blackbonnie is offline The Revolution



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    10,146
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: subs not working on radio

    is he using any sort of relay, or did he change anything electrical?



    HU - Pioneer 800prs
    Mids - Peerless HDS nomex 6.5's
    Highs - Seas Prestige Alumi-domes
    Front Stage Amp - Sundown 100.4D
    Sub - SA-12
    Sub Amp - Saz-1000D
    Wire - Knukonceptz, Kicker Hyperflex

    Blackbonnie References/Feedback

  3. #3
    05fronty's Avatar
    05fronty is offline SALT PETER



    Join Date
    Nov 2006
    Location
    conway,ar
    Age
    40
    Posts
    11,341
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)

    Re: subs not working on radio

    what kind of car?



    bought from ridinhi,vitveet,dbr,sicaudio and 99grandprixgt, and more ........... sold to player3,foomasta69, pitbull, brodiesel and dragnix 12887 traded with louisiana crx

    "noobs that come in the dome will get gang raped!"
    nothing but a stock fosgate system with gps and back up camera lol
    2012 nissan sentra spec v with some goodies cumming though

  4. #4
    skittlesRgood's Avatar
    skittlesRgood is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    May 2008
    Location
    fremont, ca
    Posts
    1,118
    Post Thanks / Like
    Images
    17
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: subs not working on radio

    wow i forgot about this thread lol.

    i think its a 2000 eclipse. no relays nothing changed on electrical. nothing changed, it just stoped working with the radio.



    HU: Alpine INA-W910
    Front: Rainbow 6.5" midbass, Rainbow tweeters, tang band 4" midrange
    Rear: pioneer 6.5" coax.
    Processor: JBL MS-8
    Amp: Alpine PDX 4.150
    Subs: 2x 12" AA Mayhems
    Amp: DC 3k
    Electrical: 270xp DC power alt. 1/0 big 3. kinetik 1800 up front
    bought from: RnK1026 - traded with: infamous_e46 - Sold to: E2K_964, mattldm, mase1, littlepucker

  5. #5
    skittlesRgood's Avatar
    skittlesRgood is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    May 2008
    Location
    fremont, ca
    Posts
    1,118
    Post Thanks / Like
    Images
    17
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: subs not working on radio

    no ideas huh?



    HU: Alpine INA-W910
    Front: Rainbow 6.5" midbass, Rainbow tweeters, tang band 4" midrange
    Rear: pioneer 6.5" coax.
    Processor: JBL MS-8
    Amp: Alpine PDX 4.150
    Subs: 2x 12" AA Mayhems
    Amp: DC 3k
    Electrical: 270xp DC power alt. 1/0 big 3. kinetik 1800 up front
    bought from: RnK1026 - traded with: infamous_e46 - Sold to: E2K_964, mattldm, mase1, littlepucker

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum