Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: HELP!!..problems with kenwood double din deck!!!

  1. #1
    driftking01's Avatar
    driftking01 is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    HELP!!..problems with kenwood double din deck!!!

    hey guys...im a new member to this website...i have a kenwood double din cd player which used to play both copied and original cds...all of a sudden, i dont know why but it plays original cds perfectly and 65% of the times just ejects my copied cds...when it miraculisely reads copied cds, it only reads till track 4 or 5 and then just shuts up and doesnt even read at all..some ppl told me it cud be one of the following, i tried it all, but its still the same:..
    -burn at 4x
    -different program
    -different burner

    ive tried all but its still the same...please help me out guys...
    thanks
    ab

    *ps...just a reminder...original cds run perfectly no matter what...its only the copied ones that







  2. #2
    wu501's Avatar
    wu501 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2004
    Location
    N.Y
    Posts
    4,154
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Re: HELP!!..problems with kenwood double din deck!!!

    I would have to agree that something is wron with your burnt cd's....otherwise the cd player wouldn't play any cd's at all.




  3. #3
    rr123's Avatar
    rr123 is offline Banned



    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    109
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: HELP!!..problems with kenwood double din deck!!!

    Quote Originally Posted by driftking01 View Post
    hey guys...im a new member to this website...i have a kenwood double din cd player which used to play both copied and original cds...all of a sudden, i dont know why but it plays original cds perfectly and 65% of the times just ejects my copied cds...when it miraculisely reads copied cds, it only reads till track 4 or 5 and then just shuts up and doesnt even read at all..some ppl told me it cud be one of the following, i tried it all, but its still the same:..
    -burn at 4x
    -different program
    -different burner

    ive tried all but its still the same...please help me out guys...
    thanks
    ab

    *ps...just a reminder...original cds run perfectly no matter what...its only the copied ones that
    it used to play them...now it doesnt correct? maybe just throw that bish in the trash?




  4. #4
    ProgMtl's Avatar
    ProgMtl is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Rancho Santa Margarita, CA
    Posts
    729
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: HELP!!..problems with kenwood double din deck!!!

    You're not using crappy Staples cd's or something are you? Only issue I ever had with burnt cd's (besides having to burn them at 4x to avoid skipping) was that sometimes on really cheap cd's the outside ond inside edge aren't completely smooth...check to see if either of those 2 are rough around the edges.



    System:
    Kenwood KDC-X991 (w/KCA-iP200)
    Sundown SAZ-1500D - Sundown SAX-100.4
    (2) TC Sounds TC-1000's - CDT ES-62i (w/200z xover)

    Vehicle:
    2001 Chevy Silverado Z71 Xcab - BFG KO's 285/75/16
    Wheatley custom tune - Magnaflow exhaust & cats
    SB Filters air intake - 260amp Iraggi alternator

    Refs:
    Sold To: morgans432, elminster, sundownz, flipside1212, getlikeme
    Bought From: djdilliodon, denim

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum