Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Help w/ Pioneer HU

  1. #1
    SQL4Life's Avatar
    SQL4Life is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Nov 2007
    Location
    U.S.A.
    Posts
    340
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Help w/ Pioneer HU

    hey all i have been having problems with my pioneer 4900ib. this is the second one i have had and it seems like the rca preouts on the hu does not send a signal to the amp i have. Everything is connected correctly but i dunno . I know the amp and rca cables work as for the amp i hooked up an xbox and it plays to the speakers.

    so my component speakers and sub hooked up in tri mode to my amp get no sound due to the hu. But when i reconnect the rear stock speakers they play well.

    also i tried using the rear preouts but that does not play either ( i have 2 sets of rca cables, channels 1 and 2 are in stereo to the front preouts of the hu and channels 3 and 4 are bridged going to the sub preout, leaving the rear alone.

    thanks







  2. #2
    Millertime1028's Avatar
    Millertime1028 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    2,770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Re: Help w/ Pioneer HU

    Does the amp turn on at all ??




    -------------- ---------------
    References : lostdaytomorro ,wu501(x3), rednas, gladiator_jai , duece212, Kumquatism, dub22, kovemaster559, mpt947, kramers04 , Phlipbak, Bassbumper15, 1mtx1(x2), kylecanthurdle, DDbump, 88irocZ , Litunerkid, teen, cvjp417, micheallane, jonny101abc, SlappnCentury, brucebruce1546, audioqueboy

  3. #3
    SQL4Life's Avatar
    SQL4Life is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2007
    Location
    U.S.A.
    Posts
    340
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help w/ Pioneer HU

    yeah everything works good, its just the headunit i believe...the amp turns on




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum