Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: alpine deck...why does it cut off?

  1. #1
    fletch_1's Avatar
    fletch_1 is offline Team Sundown



    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Newport, AR
    Posts
    744
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    alpine deck...why does it cut off?

    i have a alpine cva 10005 deck and the volume goes up to 35 and when i reach 17 it cuts off for like 5 seconds then comes on for like 2 seconds and cuts back off again and i tried going to 25 on the volume and it just cuts off QUICK what do u thing the problem is?







  2. #2
    Coolwazabi's Avatar
    Coolwazabi is offline TITAN FAN #001



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    1,740
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine deck...why does it cut off?

    voltage i think..




  3. #3
    fletch_1's Avatar
    fletch_1 is offline Team Sundown

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Newport, AR
    Posts
    744
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine deck...why does it cut off?

    i havent had any amps running or subs for like 5 months now and it started about 3 months ago so how do i fix this problem




  4. #4
    sicro's Avatar
    sicro is offline Junior Member



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    arad
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine deck...why does it cut off?

    Maybe you have some speaker problems?




  5. #5
    lilmaniac2's Avatar
    lilmaniac2 is offline Ask Me about SI Mag V4!



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Somewhere, Else
    Age
    26
    Posts
    15,929
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine deck...why does it cut off?

    my guess would be a bad connection, pull the deck out , rewire it and try again




  6. #6
    J31Rob's Avatar
    J31Rob is offline CarTune Netwerk



    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    11,245
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: alpine deck...why does it cut off?

    Quote Originally Posted by lilmaniac2 View Post
    my guess would be a bad connection, pull the deck out , rewire it and try again
    agreed.

    chad told me to do this & i found my problem right away.



    the FUNK / facebook.com/The.Funk.765
    CarTune Netwerk / facebook.com/cartune.netwerk0

    Alpine / Sundown Audio / Sound Solutions Audio
    Audio Technix / CT Sounds / Execution Audio



Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum