Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Bypass

  1. #1
    donpisto's Avatar
    donpisto is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    30
    Posts
    5,312
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Bypass

    I used the TR7 bypass on the Alpine w200 and it works just fine. I got my blackbird, and the unit itself works. When I hook it up to the dock and try doing the bypass, the bypass doesn't work. Does anyone know the proper steps for bypassing when using the Blackbird with the dock on the w200 or any other alpine unit?



    Shyne Fitment Consulting, LLP. ...... More ass than class.




  2. #2
    donpisto's Avatar
    donpisto is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    30
    Posts
    5,312
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bypass

    anyone?



    Shyne Fitment Consulting, LLP. ...... More ass than class.

  3. #3
    donpisto's Avatar
    donpisto is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    30
    Posts
    5,312
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bypass

    someone has got to know.



    Shyne Fitment Consulting, LLP. ...... More ass than class.

  4. #4
    donpisto's Avatar
    donpisto is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    30
    Posts
    5,312
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bypass

    Thanks to dconder i got it figured out. For any others who need to know or for future reference, don't hook up the parking wire on the blackbird to the head unit. Thats all ya gotta do.



    Shyne Fitment Consulting, LLP. ...... More ass than class.

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum