Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

  1. #1
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

    I got the iPod interface (EA1251B) for my Clarion deck, but it won't recognize that it's there. I know I have the correct model, mainly because it's the only one Clarion makes. It matches with the description on their website.

    The only thing that makes me wonder is if Clarion added iPod capability like halfway through the model year or something, because the website has iPod compatability written all over it, but the HU doesn't have any iPod ready decals and the manual doesn't say anything...

    Help?




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage




  2. #2
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

    Well I busted out the DMM and didn't get anything over 2.5v to the interface. I guess thats my problem

    Bad cable maybe?




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  3. #3
    regal8r's Avatar
    regal8r is offline I <3 my CRX



    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Lincoln, NE
    Age
    27
    Posts
    9,829
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

    me FTW



    1990 Honda CRX HF
    Mods: 239k mile, bonestock mod and rusty door weight reduction mods
    Bragging Rights: 47mpg

    Quote Originally Posted by 99gtxgolfer View Post
    OMFG!!! ^^^^^ regal ftmfw

  4. #4
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

    bump. I went and tested the cable today. all the strands in the cable are good... I tested them with my multimeter. I still get only 2.5v at the highest, though. Any thoughts?




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  5. #5
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

    bump




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  6. #6
    Lil Poot's Avatar
    Lil Poot is offline you sturrin at me brah?



    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Wichita KS
    Age
    31
    Posts
    4,956
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Clarion DXZ955MC not recognizing iPod interface

    beats me but thats a ******* head unit eh?

    just wondering how do you run yours for the initial startup settings, normal, 2 way or 3 way? assuming you dont screw with dolby. i haven't been able to figure out how to adjust time alignment under the normal setting, but thats the only way i can get it to play through a 2 channel into my 2 way components in the doors (all i have for highs)



    Alpine W205/H701
    Revolution Design D9 - 2 AQ HDC3 18s
    Genesis Profile Four Ultra - Creative SDX7 mids, TBI HDSS tweets
    Iraggi 240a, Optima g34 YT, 3 C&D 134ah, 15.3v MLA module, 120 ft 1/0, 200 ft^2 RAAMmat


    WTT/S - 2 HDC3 18s, RD HW 10, 880prs + ipod + 6 disc changer, Alumapro ALC6.2 Components, Zed built US Acoustics USA4050 + USA2200, Fisher Customs boxes

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum