Closed Thread
Results 1 to 13 of 13

Reload Thread: alpine not putting out!!!!

  1. #1
    Spud2388's Avatar
    Spud2388 is offline "The Spud-n-ator"



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Iron Station, NC
    Posts
    630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    alpine not putting out!!!!

    Im puttin my old 9825 in my dads 2000 dakota. The tuner works fine, but my problem is with the cd player and the aux not playing any sound. The cd player shows the track number and the time left on the song, but there is no sound coming from the speakers, unlike the tuner. And the aux doesnt putout any sound either. Anybody have any ideas? Its gotta be something easy.



    1999 Jeep Grand Cherokee

    Alpine CDA-9857 w/ iPod
    Alpine PXA-H510 (for sale)
    ED NINe.1
    ED NINe.4
    CDT CL-62 (soon to be Rainbow SLC 265 )
    (2) Alpine SWR-1242D (4.5 cuft. @ 32 hz)




  2. #2
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    infinity system in the dakota?




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bradenton, FL
    Age
    28
    Posts
    1,131
    Post Thanks / Like
    Images
    10
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    Not putting out?....... try giving it some Roofies.



    *Under Contruction*
    05' Explorer Limited
    HeadUnit: Alpine 9853
    Subs: (4) SoundStream SPLX 15's
    Mids/Highs: (6) 8" Eminence Alpha 8MR and (4) Pyramid TW46 Titanium Super Tweeters.
    Mids/Highs Amp: Kicker ZX650.4
    On Order:
    Enclosure: 16ft^3 CRX Style Enclosure (Pending Build)
    Sub Amp: WTB 4,000-6,000 watt Amp
    Frontstage Door Speakers: (2) B&C 6PEV13 6.5's
    Old Setup:
    http://www.caraudio.com/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=31662

  4. #4
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    Quote Originally Posted by Platestacker45 View Post
    Not putting out?....... try giving it some Roofies.
    lol i thought the same thing




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  5. #5
    T3mpest's Avatar
    T3mpest is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Illinois
    Posts
    2,930
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    Quote Originally Posted by jmanpc View Post
    lol i thought the same thing
    x3, wow we are BAD!




  6. #6
    Spud2388's Avatar
    Spud2388 is offline "The Spud-n-ator"

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Iron Station, NC
    Posts
    630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    yea he has the infinity system



    1999 Jeep Grand Cherokee

    Alpine CDA-9857 w/ iPod
    Alpine PXA-H510 (for sale)
    ED NINe.1
    ED NINe.4
    CDT CL-62 (soon to be Rainbow SLC 265 )
    (2) Alpine SWR-1242D (4.5 cuft. @ 32 hz)

  7. #7
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    Quote Originally Posted by Spud2388 View Post
    yea he has the infinity system
    ftl. bypass the amps. gettin any sound?




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  8. #8
    Spud2388's Avatar
    Spud2388 is offline "The Spud-n-ator"

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Iron Station, NC
    Posts
    630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    can u explain to be why having the infinity amp is keeping my cd player and aux source from playing? Im had planned on running a 4 channel amp anyways , but i dont see how the tuner is working fine the others arnt.



    1999 Jeep Grand Cherokee

    Alpine CDA-9857 w/ iPod
    Alpine PXA-H510 (for sale)
    ED NINe.1
    ED NINe.4
    CDT CL-62 (soon to be Rainbow SLC 265 )
    (2) Alpine SWR-1242D (4.5 cuft. @ 32 hz)

  9. #9
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    if its not putting out. dump that frigid thing and pick up an eclpise...




  10. #10
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    Quote Originally Posted by Spud2388 View Post
    can u explain to be why having the infinity amp is keeping my cd player and aux source from playing? Im had planned on running a 4 channel amp anyways , but i dont see how the tuner is working fine the others arnt.
    yes. you probably used the wrong turn on wire. you probably used the power antenna (blue) wire to trgger the stock amp. this wire is only active on the RADIO. and turns OFF when you have the cd/aux on.

    how did you wire the HU?




  11. #11
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    people do that all the time.




  12. #12
    Spud2388's Avatar
    Spud2388 is offline "The Spud-n-ator"

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Iron Station, NC
    Posts
    630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    Your right the blue/white wire is not beign used at the moment. What should i hook it to? the blue wire? in all honesty, i didnt even know he had a stock amp because of the way it sounded, like crap.



    1999 Jeep Grand Cherokee

    Alpine CDA-9857 w/ iPod
    Alpine PXA-H510 (for sale)
    ED NINe.1
    ED NINe.4
    CDT CL-62 (soon to be Rainbow SLC 265 )
    (2) Alpine SWR-1242D (4.5 cuft. @ 32 hz)

  13. #13
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: alpine not putting out!!!!

    did you use a wire harness that plugs in to the stock radio harness. and has all the colors you connect too>?




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum