Closed Thread
Results 1 to 8 of 8

Reload Thread: I need help, my install isn't working.

  1. #1
    doucy2's Avatar
    doucy2 is offline Junior Member



    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Chillicothe, OH
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    I need help, my install isn't working.

    Well I hardwired my new cd player JVC KD-AR800 to my bmw 91' 318i. Everything is hooked up correctly, the player work and inserts and ejects cds and all the funcrions work. Now heres is the problem when I go to play it, it only plays for a few seconds then it cuts out and doesnt work or make any sounds or it will give me static and somtimes it will randomly cut back in and play for a second. This bewildered myself and my friend who has done many installs.

    Any comments or suguestions??
    __________________







  2. #2
    NoLimit's Avatar
    NoLimit is offline Toy Yoda



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,294
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    bad wires?




    2000 Toyota Camry SE
    Alpine 9857
    Infinity References

    Protected by COMPUSTAR

    Bought From: Audio Junkies, ~Magick_Man~, MetalMaxima, trevor87, AngryTrucker74, sayWhat? , Fi Car Audio, TheCybe(Made me a vinyl, Mucho ****)
    Bought / Traded with: Sampson
    Sold to: Benilson09, KyleC

  3. #3
    adam007's Avatar
    adam007 is offline U guys are silly



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Michigan
    Age
    25
    Posts
    515
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    make sure that there is no wires touching tongether..(neg, pos) it could be grounding itself out somehow. Just double check your work and if you cant figure it out take it to a shop they will only chage like $15 to diasnos (sp) the problem.




  4. #4
    doucy2's Avatar
    doucy2 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Chillicothe, OH
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    well got it to work fine, i hooked it up this morning and it played great. then just a little bit ago i went and ran an errand and evertime i hit a bump or threw my car around a bit or just shifted hard it would cut out. what do you think?




  5. #5
    DeViOuSoNe's Avatar
    DeViOuSoNe is offline What's a Subwoofer?



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    MD
    Posts
    2,129
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    Its a loose wire



    Ref's

    DBman150, Nvruckus, Iceteebone, Army-Killa, Sxkicker89, Hoxie 08, BLD125, Yunvme666, Verlander, Ace_800, Duke, FrostyLemonade, Nmbr1Spt, chithead81, Calikid ....PLus many more....

  6. #6
    doucy2's Avatar
    doucy2 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Chillicothe, OH
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    so one of my speaker wires going into my head is loose you think?




  7. #7
    DeViOuSoNe's Avatar
    DeViOuSoNe is offline What's a Subwoofer?



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    MD
    Posts
    2,129
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    no power or ground.

    Or someething is touching



    Ref's

    DBman150, Nvruckus, Iceteebone, Army-Killa, Sxkicker89, Hoxie 08, BLD125, Yunvme666, Verlander, Ace_800, Duke, FrostyLemonade, Nmbr1Spt, chithead81, Calikid ....PLus many more....

  8. #8
    doucy2's Avatar
    doucy2 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Chillicothe, OH
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: I need help, my install isn't working.

    yea i looked around and nothing, and then it just stopped working? no audio at all the reast of the functions worked, i check everything and still nothin




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum