Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: wont play?

  1. #1
    shimmystylz's Avatar
    shimmystylz is offline Junior Member



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Irvine
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    wont play?

    hi guys i just installed a clarion dvd head unit and i cant get the screen to play dvd's. It says "audio only" and i cant see any of the video. I was wondering if i could get help from you guys on where i can hook up the extra brake wire to? i tried hooking it up to the ground wire of the head unit but no result.

    thanks,
    john







  2. #2
    shimmystylz's Avatar
    shimmystylz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Irvine
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: wont play?

    no one can help me?




  3. #3
    audiobahnuser18's Avatar
    audiobahnuser18 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mi
    Age
    26
    Posts
    10,082
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: wont play?

    check all your wiring over man make sure the rca's are plugged into exatcly where they run to and just go through out the whole wiring of it make sure everything is right.




    Refs
    Bigjon47 , JohnnyBussa , Mike Dressure , BTLking , Myjaja , Tapout , prowler573 , mommyvan , R-sosa , Audio Master , 95BlackGA , wu501 , Nismos14 , HawaiianBassHed , ECS23 , Bagged96Chevy, Donpisto , the other mike kmanian bumpin buick dumple wrench , guy , blazinb2000 , teen , phl1ser , Loud3 , Plyer3 , LazyRider , Jk32sho , MacQ32
    TreZ0r Is a lieing piece of sh*t scum bag SCAMMER!!!!

    REBUILDING IT ALL
    REFS:http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=353034

  4. #4
    shimmystylz's Avatar
    shimmystylz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Irvine
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: wont play?

    yea...theres no sequence and i read the manual. someone said hooking up the brake signal wire to the ground wire should work but it still doesnt.




  5. #5
    zooper14's Avatar
    zooper14 is offline Junior Member



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sacramento
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: wont play?

    I would check the brake wire/ground wire again, did you sand off the paint where you grounded the wire?




  6. #6
    AJČ06's Avatar
    AJČ06 is offline 8====D ---> ( | ) = win



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    DFW, USA
    Posts
    10,189
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: wont play?

    WHat they said....^^^^^^^^^



    http://www.myspace.com/unknownbelow
    Refs: Showrides|IonSQL x2|mattmcss|QtrHorse x2|DaGh0st|bjfish11
    حَتَّى إِذَا اجْتَزْتُ وَادِي ظِلاَلِ الْمَوْتِ، لاَ أَخَافُ سُوءاً لأَنَّكَ تُرَافِقُنِي. عَصَاكَ وَعُكَّازُكَ هُمَا مَعِي يُشَدِّدَانِ عَزِيمَتِي.
    Ebay:aj06silver
    Quote Originally Posted by Reson8 View Post
    Much as I shudder at the thought of potentially seeing your *****, writing caraudio.com on your dick would kick ***. Que the joke about only being able to get up to "CAR" on it....

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum