Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: I put ipod up to aux in and screen only says ATT?

  1. #1
    viperrgh2's Avatar
    viperrgh2 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    usa
    Posts
    607
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    I put ipod up to aux in and screen only says ATT?

    I just put my pioneer deh-80mp in, I have an audio jack running from the aux in wire, everytime I plug my ipod in, it says att and wont let me do anything or exit att nothing.. I un-plug the ipod and its fine.. even when I'm in aux setting... Can I not use ipods or something? Whats wrong...



    Town Car
    -Pioneer DEH-P6800mp-
    -Pioneer D series 6.5 Comps-
    -Pioneer D series 6x9 coax-
    -Planet Audio 100x4 speaker amp-
    -2 15" MAW-15 5.8@31-
    -Audiopipe AP1800D-




  2. #2
    MeGrog2's Avatar
    MeGrog2 is offline Member



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: I put ipod up to aux in and screen only says ATT?

    did you remember to turn on the aux input




  3. #3
    viperrgh2's Avatar
    viperrgh2 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    usa
    Posts
    607
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: I put ipod up to aux in and screen only says ATT?

    The Ipod is on..and yes the aux in option is on



    Town Car
    -Pioneer DEH-P6800mp-
    -Pioneer D series 6.5 Comps-
    -Pioneer D series 6x9 coax-
    -Planet Audio 100x4 speaker amp-
    -2 15" MAW-15 5.8@31-
    -Audiopipe AP1800D-

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum