Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Got my Eclipse iPod adapter working with my CD8455...

  1. #1
    MegaHurtz's Avatar
    MegaHurtz is offline Sonic Accuracy Since 1983



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Surrey, BC
    Age
    30
    Posts
    1,177
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Got my Eclipse iPod adapter working with my CD8455...

    ...but when I plug it in, the source just switches to Line (not the same as Analog In), and I have no control over the iPod, either from the head unit or the iPod itself, it just plays and continues to play until I either change sources or unplug it. If I do change sources, I can't get back to the Line source at all unless I unplug the iPod and plug it back in.

    Any suggestions?



    Team Shadow Extreme SPL

    IASCA certified judge

    Alpine - Audiocontrol - Focal - Zapco - Exide Batteries - Team Shadow Alternators - NESA - Sirius




  2. #2
    mikegett's Avatar
    mikegett is offline Member



    Join Date
    May 2005
    Location
    Connersville, IN
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Got my Eclipse iPod adapter working with my CD8455...

    I just sold my 8455, but I noticed that e-iserve has a firmware update posted. You may try it and see if it has to do with ipod control. Unfortunately, it doesn't say what it does.



    Audio: Eclipse 8455 8 volt Head Unit
    Eclipse sirius tuner
    JL XR650CSi 6.5" components
    Eclipse SA8394 3-way point source 6x9's with crossovers
    Eclipse SW7304DVC (10")
    Eclipse 3322 2 channel amplifier (320 RMS, 520max)
    for the active titanium tweeters.
    Eclipse PA5422 4 channel amplifier (480 RMS, 800 max)for front and rear components
    Eclipse PA5422 4 channel amplifier (480 RMS, 800 max) for dual voice coil sub.

  3. #3
    MegaHurtz's Avatar
    MegaHurtz is offline Sonic Accuracy Since 1983

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Surrey, BC
    Age
    30
    Posts
    1,177
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Got my Eclipse iPod adapter working with my CD8455...

    Where did you see the firmware update posted?



    Team Shadow Extreme SPL

    IASCA certified judge

    Alpine - Audiocontrol - Focal - Zapco - Exide Batteries - Team Shadow Alternators - NESA - Sirius

  4. #4
    ak47clown's Avatar
    ak47clown is offline Member



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    dirty jersey
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Got my Eclipse iPod adapter working with my CD8455...

    I did the firmware update for the 8445. It's mostly for the area shot I believe but it couldn't hurt to do it- if you go under the area shot menu you'll see at the bottom of the page an instruction link and update file link. THat should give you all the info you need




Closed Thread

Similar Threads

  1. Just got a Eclipse CD8455!
    By stealth17 in forum Head Units
    Replies: 42
    Last Post: 03-14-2006, 12:23 AM
  2. WTB: Eclipse CD8455
    By MegaHurtz in forum Wanting to Buy (WTB) - Car Audio
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2005, 09:12 PM
  3. ALPINE CDA-9851 REVIEW + IPOD controll unit
    By Doogie_B in forum Head Units
    Replies: 6
    Last Post: 06-22-2005, 06:01 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum