Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

  1. #1
    Slammed's Avatar
    Slammed is offline Benny Lava



    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Gotham City, NY
    Age
    33
    Posts
    29,319
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)

    Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

    Well...today has been a terrible day for me...it all started with my Alpine H/U taking a **** on me


    I put in disc...it says ERROR...I eject it out and it wont take a disc....then after 20 seconds or so it starts to accept the cd....and it reads ERROR again


    I tried many cds...its not the cds



    what should I do?


    thanks





    Honda H/U - PG RSD65 - Seas Neo - Audiocontrol LC6 - Blaupunkt BX-01E - MTX 405 Amplifer - 03 E15K (32hz)




  2. #2
    Slammed's Avatar
    Slammed is offline Benny Lava

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Gotham City, NY
    Age
    33
    Posts
    29,319
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)

    Re: Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

    I tried resetting it...but it still reads ERROR with or without the disc


    the 9815 ejects the cd...it just reads error when it has a cd....when it ejects the cd I try to put another one in but it doesnt take it unless I either wait 20 seconds (it starts accepting the cd automatically) or if i press the eject button, it accepts.





    Honda H/U - PG RSD65 - Seas Neo - Audiocontrol LC6 - Blaupunkt BX-01E - MTX 405 Amplifer - 03 E15K (32hz)

  3. #3
    Slaugh's Avatar
    Slaugh is offline CarAudio.com Moron



    Join Date
    May 2005
    Location
    São Paulo, Brazil
    Age
    30
    Posts
    1,246
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

    try holding up Power/Source and quickly pressing Band/Tel... it will be prompted to erase EPROM, so you press button 1... you will hear 2 beeps...

    after that disconnect it from the battery and give it a few seconds and then reconnect and turn the HU on... it will work as it was never used before

    if it doesn't work seems like something's ****ed inside of it, take it to the assistance




  4. #4
    Slammed's Avatar
    Slammed is offline Benny Lava

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Gotham City, NY
    Age
    33
    Posts
    29,319
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)

    Re: Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

    Muito Obrigado!








    Honda H/U - PG RSD65 - Seas Neo - Audiocontrol LC6 - Blaupunkt BX-01E - MTX 405 Amplifer - 03 E15K (32hz)

  5. #5
    Slaugh's Avatar
    Slaugh is offline CarAudio.com Moron



    Join Date
    May 2005
    Location
    São Paulo, Brazil
    Age
    30
    Posts
    1,246
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

    uh... did it work after that?




  6. #6
    Slammed's Avatar
    Slammed is offline Benny Lava

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Gotham City, NY
    Age
    33
    Posts
    29,319
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)

    Re: Alpine H/U Problem (9815) Please Help :(

    yes it did


    thanks again





    Honda H/U - PG RSD65 - Seas Neo - Audiocontrol LC6 - Blaupunkt BX-01E - MTX 405 Amplifer - 03 E15K (32hz)

Closed Thread

Similar Threads

  1. alpine h/u setting
    By pj_chevy03 in forum Head Units
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2004, 05:47 PM
  2. Alpine 9815
    By groove269 in forum Head Units
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2004, 11:02 AM
  3. Settings in iPersonalize for Alpine 9815
    By cvctiger in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2003, 02:20 AM
  4. Alpine 9815 crossover and eq question
    By hkusp9 in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2003, 11:38 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum