Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: head unit problems... LX100. help please

  1. #1
    HincklNutt's Avatar
    HincklNutt is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    808
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Icon32 head unit problems... LX100. help please

    alright, heres the problem, i have a JVC LX100 deck(Kameleon) and ive had it for the past few years with no problems whatsoever. overall ive been very happy with the deck, but just last week. i put in a cd, it played a few tracks, than it stopped playing the cd all together. i tryed other cd's and cleaning the lens, with no luck. when my cars on, all i hear is static noise with a slight beat*very staticy* and when the cars off, i can hear the music, but only slightly. i have to have it cranked up to were id normally be going deaf to get any sort of sound out of it. but once again, thats only when the cars off, not when its on...

    all help is greatly appreciated. if anyone has any idea's as to what could be causing this problem, please let me know.

    thanks for your time,

    Brian



    02 GTI 1.8t
    stage 2
    coils
    stock sound for now
    Ref's:
    vitveet, REQ, Untouchable11, Raven, bjfish11, kickerlivinloud
    [COLOR="Red"]




  2. #2
    HincklNutt's Avatar
    HincklNutt is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    808
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: head unit problems... LX100. help please

    anyone?



    02 GTI 1.8t
    stage 2
    coils
    stock sound for now
    Ref's:
    vitveet, REQ, Untouchable11, Raven, bjfish11, kickerlivinloud
    [COLOR="Red"]

  3. #3
    HincklNutt's Avatar
    HincklNutt is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    808
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: head unit problems... LX100. help please

    ...



    02 GTI 1.8t
    stage 2
    coils
    stock sound for now
    Ref's:
    vitveet, REQ, Untouchable11, Raven, bjfish11, kickerlivinloud
    [COLOR="Red"]

Closed Thread

Similar Threads

  1. head unit install
    By derek33 in forum General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 09-13-2005, 11:28 PM
  2. 99 Bose in Denali, want to swap head unit
    By bud99 in forum Head Units
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2005, 07:10 PM
  3. Head unit output problems
    By BlownEARdRUMS in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2005, 05:42 PM
  4. Eclipse head unit
    By TwistedVisions in forum General Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-23-2004, 01:14 AM
  5. Any comments of a Panasonic Head Unit.....?
    By nofriends46 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2002, 04:54 AM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum