User Tag List

Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Eclipse 5435 installed today

  1. #1
    2wheeler's Avatar
    2wheeler is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    noyfb
    Posts
    263
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Eclipse 5435 installed today

    I finally got my Eclipse deck today. Waited 5 weeks for my local dealer to get the dam thing, but after playing with it for an hour I think it was worth the wait. Installed it, set everything flat, loudness off, set the x-over and with no tweaking it sounds great. I've played with the eq settings, but I think for most music the eq will probably stay really close to flat. The display is a little gaudy looking at first, the aluminum knobs are a little flashy and hard to adjust (I miss the rubber tipped knob on my 9830) but in the dash it looks a ton better than it does on the website, and the sound makes the looks worth living with. Compared to the alpine I just returned, the sound is pretty close. But it took hours of tweaking to find the sweet spot for the alpines eq settings and everytime the unit had an electronic burp (6 times in 4 weeks) I had to reset it and start over on all settings. In a couple of weeks I'll do a review, but for a first impression I'm really happy with this thing.







  2. #2
    jsloan10's Avatar
    jsloan10 is offline Registered User



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    anywhere
    Posts
    982
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Eclipse 5435 installed today

    Shut up and post some PICS!!!!!
    I wanna see some sexay HU ****! bring it on!




  3. #3
    gnet158's Avatar
    gnet158 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    May 2005
    Location
    Orange County
    Posts
    155
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Eclipse 5435 installed today

    Glad to hear you like your Eclipse. I've had my Alpine 9830 for a month tomorrow and haven't had a single problem. It's performed flawlessly, I probablly got the one you returned :lol Mine is a dent & scratch but everthing but the Alpine box looks perfect.



    H/U = Alpine 9830
    Alp-Sir1 Sirius tuner = Sirius Sat Radio
    Front Door Speakers = Alpine SPS-170A '6 1/2
    Rear Door Speakers = Pioneer TG-1040R '3
    Sub = Infinity Reference '10 1030
    Amp = Profile CA600

    Sound =
    Thump =

Closed Thread

Similar Threads

  1. Alpine CDA-9815 or Eclipse 8454? which to keep?
    By gentlejax in forum Head Units
    Replies: 29
    Last Post: 06-09-2005, 12:00 PM
  2. Replace my Eclipse ALUM with a Focal 33K?????
    By Epitaph to War in forum Subwoofers
    Replies: 10
    Last Post: 02-10-2005, 06:22 PM
  3. installed my new hu today...
    By Tek in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2003, 12:07 PM
  4. Eclipse AV8132 Installed.
    By zerinS4 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2002, 03:17 PM
  5. Stressin...Autotek, eclipse, somthing else?
    By Ralphie917 in forum Amplifiers
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2002, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum