Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Help...Sound Cut-off

  1. #1
    Jeff M's Avatar
    Jeff M is offline Junior Member



    Join Date
    Jul 2004
    Location
    SA, TX
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Help...Sound Cut-off

    Hi...wanted to see if anyone could help me troubleshoot a problem.

    Having a problem with my stereo. It plays fine for a few minutes and then the sound just disappears completely. Once the sound cuts out, the radio continues to function....just no sound?

    What should I look for? Is the amp shutting down? If I let the car sit for awhile, the sound begins again but only for a few minutes then cuts out again.

    I've had this system in my car for years and have never had a problem. Any advice?







  2. #2
    JimJ's Avatar
    JimJ is offline Tangled Up in Blue



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hillsborough, NC
    Posts
    31,683
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    74 Post(s)

    Re: Help...Sound Cut-off

    is the amp going into protection?

    check and tighten all conections.




  3. #3
    PV Audio's Avatar
    PV Audio is offline The Vision of Sound



    Join Date
    May 2004
    Location
    Indy
    Age
    25
    Posts
    19,655
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help...Sound Cut-off

    is there any extraneous noise while playing?




  4. #4
    Jeff M's Avatar
    Jeff M is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jul 2004
    Location
    SA, TX
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Help...Sound Cut-off

    Quote Originally Posted by lemans23
    is there any extraneous noise while playing?
    No...the stereo plays as normal and then all of the sudden it goes silent. The radio display continues as does power to my preamp.

    Its like the amp (or something) gets hot and shuts down. Once I turn it off for a bit it will again play for a few minutes and then cut off again.




Closed Thread

Similar Threads

  1. lthe sound in the car (concert vs. surround )
    By limitkid7 in forum Speakers
    Replies: 31
    Last Post: 04-15-2004, 11:27 AM
  2. Whining/Whistling Sound coming from speakers?
    By qwkracer in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2004, 04:34 PM
  3. Clarion DXZ925 no sound from HU??
    By fuqxyu in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2004, 01:40 PM
  4. Sound Storm
    By Spawn20 in forum Amplifiers
    Replies: 11
    Last Post: 01-29-2004, 05:59 AM
  5. whi is my amp making this sound????
    By Juice in forum Amplifiers
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-2003, 01:05 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum