Closed Thread
Page 7 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 91 to 105 of 106

Reload Thread: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

  1. #91
    Full Tilt's Avatar
    Full Tilt is online now Bonafide MAFer



    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Iowa
    Posts
    1,918
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    Obviously no one is taking me seriously at all.
    Okay, fine, we'll be serious for a second. Seriously, get better wiring and some fuses, PRONTO. That's your advice. Take it or leave it. Just to let you know, if you decide not to take it, you're gonna be buying yourself a new car in the near future.

    Upgrade wiring (including Big 3), THEN worry about batteries, alternators, what have you. Do you know what your voltage is probably dropping to while trying to run 4K on your car? I'm not even running 1k and my voltage dropped pretty well before the Big 3. I think our alternators are around the same size.





    Quote Originally Posted by T.I.K. View Post
    Careful, by those definitions Spider Monkey is a contributing member, I don't think he even knows what a subwoofer is.
    Quote Originally Posted by Truman View Post
    Thanks quackhead. Your the only person who agrees with me. Jesus Christ I have like 40 post and I've been called a ******* like 37 times




  2. #92
    05trailblazer's Avatar
    05trailblazer is offline k33p groaning son :)



    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dallas,TX
    Posts
    2,044
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    if you got hairs in balls do a hair trick like that?? lol and btw even if he did "upgrade" his wire size that has nothing to do with hair tricks in this case atleast! anyWAY its harder to do a hair trick in most vehicles depending on a lot of factors. can it be done yes do you need a better enclosure yes. and maybe try port back not front



    HU:Pioneer 80-PRS
    Fnt&Rear Spkrs: 8 Neo-Pro-v.2 soon
    Mid Amp: Sax-50.4& Sax-200.4
    Subs: 4 Sundown Audio 18s Z v.4 tuned at 15hrtz
    Amp: 2*NS-1s
    batts:,xs2500,xs3000 x20
    wire:0g OFC Audio Technix
    alt: 3 HO alts from??? from mechman or singer?

  3. #93
    DB-Audio's Avatar
    DB-Audio is offline Syko DJ music producer



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Newtown, CT
    Posts
    2,654
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    voltage should help out I had a problem with my amp not getting enough amperage a while back upgraded the wire and it was fine



    2001 Honda Civic EX
    power acoustik 8" over sized touch screen
    doors Stock
    1- Atmos Audio 18
    1- Audiopipe 1000d mini @2 ohms
    Electrical stock for now

    http://www.youtube.com/watch?v=Cl_ardHXEkg"]My old System
    http://www.myspace.com/sykodjthereal"]If you Need Beats click this
    http://www.carstereoforum.net"]http://www.carstereoforum.net

  4. #94
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Did the big 3 already. Just finished the 2/0. I don't have enough to run two so I ran one and gonna buy 10 more feet. Got my distro hooked up with 2 ft sections of monster 4gauge. Is that ok? It does the shirt trick now. I need to get my amps on spot now sonce they're getting the power they deserve.




  5. #95
    Better-Action's Avatar
    Better-Action is offline give me a reach around



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    SD
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Its a big step up from just the 4 gauge. You say you can do a shirt trick now? So you see an irrefutable improvement?

    Overkill in your electrical is never a bad thing. Take some voltage readings at full tilt and see what's up. You may only be halfway to a solid power supply.



    Bought from Underfire, Stephens30228.

  6. #96
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Full tilt 13.4 by my stinger v meter.




  7. #97
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Is that good?




  8. #98
    hispls's Avatar
    hispls is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Cape Cod, Massachusetts
    Posts
    6,227
    Post Thanks / Like
    Images
    15
    Mentioned
    107 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Odds are what OP needs is a professionally designed/built box. If it's not loud now adding another run of ground isn't going to magically give him 4 or 5 dB




  9. #99
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Think my ports are to small.?




  10. #100
    Better-Action's Avatar
    Better-Action is offline give me a reach around



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    SD
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    Think my ports are to small.?
    Yes



    Bought from Underfire, Stephens30228.

  11. #101
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    I'll fix it tomorrow.. thanks for the help guys. Sorry for being a **** too. I just don't like when people are walking all over me when I just asked for help. Ca.com ftw.




  12. #102
    Better-Action's Avatar
    Better-Action is offline give me a reach around



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    SD
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    I'll fix it tomorrow.. thanks for the help guys. Sorry for being a **** too. I just don't like when people are walking all over me when I just asked for help. Ca.com ftw.
    Sorry for walking on ya bro.... lets kiss



    Bought from Underfire, Stephens30228.

  13. #103
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Can I run external pvc and cap it off for more room?




  14. #104
    jdawg's Avatar
    jdawg is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Maryland, United States
    Posts
    8,582
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    would still like to see pics of the box and the woofer/port orientation, would almst bet the port is gerring choked off or something like that



    refs
    woc47, nigro013, defconx3, louisiana_crx, bld 25, supa_c, lancer1978, sxkicker89, 310w6, more, i forget

  15. #105
    SPLaudio's Avatar
    SPLaudio is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2009
    Location
    upstate ny
    Posts
    6,602
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    295 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    i use 1 6" aero per 15" normally.




  16. Thanks 35thStangGT thanked for this post
    Likes 35thStangGT liked this post
Closed Thread
Page 7 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. 4 Treo 15's CSX and 4 Memphis Mojo Amps 4000 Watts
    By mnmcustoms in forum Subwoofers
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2010, 10:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum