Closed Thread
Page 6 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 76 to 90 of 106

Reload Thread: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

  1. #76
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Gotta say. Theres always jackoffs on fourms. To everyone that isnt thank you. I like to give respect. But if you wanna be a ******* I won't lay down for you to walk on.







  2. #77
    momofx's Avatar
    momofx is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Oct 2012
    Location
    IL, USA
    Posts
    557
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Have you measured your voltage yet at full tilt? A 270A alternator is not gonna be an instant cure - how many and what kind of batts do you have??

    No offense but I instantly thought of this LOL ...





  3. #78
    NoLoud4U's Avatar
    NoLoud4U is online now High Output SQ



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Va Beach, Va
    Age
    34
    Posts
    8,180
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by CJL View Post
    Pics of setup?
    I want to see pics of car catching on fire



    2014 Ford Fusion
    All stock everything.

  4. #79
    Jerhemy's Avatar
    Jerhemy is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Feb 2012
    Location
    WI
    Posts
    1,843
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    I like where this thread is going...

    OP, before you start running that alt you need to upgrade your power wire, or at least fuse it so you don't burn down your vehicle when those amps start drawing more than the wire can handle.



    In the process of being installed:
    (2) DC-Level 3's
    Kicker ZX2500.1
    (2) Kinetik 2400
    Optima YT under the hood
    240amp Mechman alt
    Big Three in 1/0 Monster
    4 Runs Knu KCA 1/0 front to back
    8" Aero by Psychoacoustics
    2008 Volkswagen Jetta S

  5. Thanks 35thStangGT thanked for this post
    Likes 35thStangGT liked this post
  6. #80
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is online now INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,766
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    "4000" watts. Please look up Massive n4 nano blocks. They do rated.
    massive nano n4 is 2000rms lol not 4000



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

  7. Thanks 35thStangGT thanked for this post
    Likes Popwarhomie, 35thStangGT liked this post
  8. #81
    NASTY08IMPALA's Avatar
    NASTY08IMPALA is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    LOUISVILLE, KENTUCKY
    Posts
    5,354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by GAMEOVERCCA View Post
    massive nano n4 is 2000rms lol not 4000
    In some defense he has 2




  9. #82
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is online now INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,766
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by NASTY08IMPALA View Post
    In some defense he has 2
    ahh ok..



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

  10. #83
    PapaGeno21's Avatar
    PapaGeno21 is offline Captain Questions



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Rhode Island
    Age
    25
    Posts
    551
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    I am going to be smelling the fire from here when he tries using that alt with that 4 gauge wire with no fuses.



    Team Tantric
    | Pioneer | DC Audio | Tantric | Crescendo | XS Power | SHCA & Knu | CDT | DC Power |

  11. Thanks Jerhemy thanked for this post
    Likes Jerhemy liked this post
  12. #84
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is online now INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,766
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by PapaGeno21 View Post
    I am going to be smelling the fire from here when he tries using that alt with that 4 gauge wire with no fuses.
    yea id like to see video of this lol



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

  13. #85
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    I have about 25ft of 2/0 welding cable left.. Its a "build" for a reason. The new setup will have a fused distro, and a inline fuse from the batteries. I've been measuring my trunk. Went and bought some 8" quiktube from lowes. I think I can get away with it but its tight. I don't have funds yet for a 3rd battery. Only two optimas. Then I need to run my 2/0 runs to the back. I don't beat hard yet. But wanted to try a hair trick. God ****.




  14. #86
    wickedwitt's Avatar
    wickedwitt is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    May 2010
    Location
    Abilene, TX
    Posts
    2,984
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    42 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    I don't beat hard yet.
    Stop using language like this and 1) You'll instantly get louder, 2) You'll be taken more seriously on here.



    Stupid Loud.

  15. #87
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Obviously no one is taking me seriously at all. All I wanted was help. Guess that was to much to ask for




  16. #88
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is online now INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,766
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    Obviously no one is taking me seriously at all. All I wanted was help. Guess that was to much to ask for
    welcome to ca.com



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

  17. Likes resonate liked this post
  18. #89
    TheUnderFighter's Avatar
    TheUnderFighter is offline Beer Addict



    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Murrieta, California, (SoCal)
    Age
    23
    Posts
    3,465
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    28 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    Obviously no one is taking me seriously at all. All I wanted was help. Guess that was to much to ask for
    And we're all helping. The IMMEDIATE issue you need to address is your wiring. And that's for a matter of safety. I said "4000 watts", because with your electrical, you're not getting that. Don't worry about the box design right now, get your wiring replaced and fused man.



    2009 Hyundai Elantra - Budget Sound in Progress
    HU- Kenwood eXcelon KDC-X994
    Fronts- Crescendo MP6 mids, Vifa Ring Radiator tweets on Arc KS300.4
    Subs- Single SA-10 on Mmats 2000.1 @ 1ohm
    Misc- 1/0 CCA from AT, Big 3 in Stinger HPM, and AT 60 mil deadener
    Bought from: Inferno333, select127, treesive, Kangaroux, DonH
    Sold to: coolest user, Psychodrama, MidgetClown, mr.tigger, av83

  19. Thanks 35thStangGT thanked for this post
  20. #90
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    170
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Thank you for the respect. I apperciate it. I'll get it done today.




Closed Thread
Page 6 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. 4 Treo 15's CSX and 4 Memphis Mojo Amps 4000 Watts
    By mnmcustoms in forum Subwoofers
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2010, 10:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum