Closed Thread
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 46 to 60 of 106

Reload Thread: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

  1. #46
    NASTY08IMPALA's Avatar
    NASTY08IMPALA is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    LOUISVILLE, KENTUCKY
    Posts
    5,179
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    43 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by garretttt4 View Post
    Is it hard to wall?



    Or 7.
    no jus alot of planning..and math...ive seen some butchered walls but if.u take ur time and ask advice u can pick up most of it fairly quick







  2. #47
    NASTY08IMPALA's Avatar
    NASTY08IMPALA is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    LOUISVILLE, KENTUCKY
    Posts
    5,179
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    43 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    I don't run fuses. Lmao. I will run some woth the 2/0 cable. I also have a 90 elbow in my 6" port. And the port is just over 15". The box is built good. I have my port going out the back side with the 90 facing the front.. I dip to 12.3 on certain bass notes. I got to install my alt yomorrow.
    elbow might be causing turbulance or choking airflow from the box




  3. #48
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    I sanded the edges and made everything smooth. Do you think more port area would help? Like do 2 8" or 3 6"?




  4. #49
    CJL's Avatar
    CJL
    CJL is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2006
    Location
    oZone
    Posts
    3,839
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Pics of setup?



    REFS:
    eatank,mikescanlon,BoominBeast,Pistonsfan70,90accordman,bizflawless,Mazdakid,Boyle465,LiquidClen,dman4486,
    KickerSoItBump, SPY,1000101,infamous_e46


    Bought-Sold-Traded

  5. #50
    NASTY08IMPALA's Avatar
    NASTY08IMPALA is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    LOUISVILLE, KENTUCKY
    Posts
    5,179
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    43 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    I sanded the edges and made everything smooth. Do you think more port area would help? Like do 2 8" or 3 6"?
    thats hard to say can u do 2 8" without a elbow? and get correct tuning




  6. #51
    garretttt4's Avatar
    garretttt4 is offline big pimpin



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Watertown sd
    Posts
    2,388
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by NASTY08IMPALA View Post
    no jus alot of planning..and math...ive seen some butchered walls but if.u take ur time and ask advice u can pick up most of it fairly quick
    Sweet. I wanna try it really bad now. Haha I need another truck though. Can't put it in the one I have. I have a jeep liberty I could wall!



    01 Silverado 2500hd (gasser. :/)
    Coming soon
    Four custom mmats juggernaut 12's.
    Amp undecided..?


    Bought from: Jayzbent, mylows10, logan527, Timmy13091, wingsfreak9, Underfire
    Traded with: mylows10(x2), knowmadic
    Sold to: 03silverado03, foomanchu, heel4lyfe, Timmy13091, wErd

  7. #52
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    I could use a cfm meter and measure the cfm of the elbow compared to straight? And possibly. How long do the 8" got to be? Two per chamber or one?




  8. #53
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is offline INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,762
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    4cuft tuned to 31hz 6" aero port. I can't even get a hair trick. And a shirt trick is hard but will still work. I'm only running 4 gauge back to both amps. Maybe a lot of resistance? I'm gonna fix my grounds then run 2/0 back. Maybe I need some deadener? My ports are facing foward. Should I flare one side? They're external ports by the way.
    this made me LoL...



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

  9. #54
    NASTY08IMPALA's Avatar
    NASTY08IMPALA is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    LOUISVILLE, KENTUCKY
    Posts
    5,179
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    43 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    I could use a cfm meter and measure the cfm of the elbow compared to straight? And possibly. How long do the 8" got to be? Two per chamber or one?
    i would try 1 per..u need to use round port length calculator to figure out how long for wat tune u want




  10. #55
    bgowdy31's Avatar
    bgowdy31 is offline I GOT LOUD FOR $648



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Campbellsville, Ky
    Posts
    6,316
    Post Thanks / Like
    Images
    82
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by 35thStangGT View Post
    What you mean? Two runs of 2/0?
    do your regular run of 2/0 or what ever size wire front to back. Also its good to run a "dedicated" ground run of 2/0 from front batts to back batts



    MY NEW RIDE- 2001 HYUNDAI SANTA FE (BEST SCORE 147+DB 30-SEC MUSIC-BB2400 & 1 HDC3-18 W/STOCK ELEC)
    2 SOUNDQUBED SDC2.5-15'S ~ 7.06 CUBE @ 37HZ ~ SHARK 2500(FOR NOW,2 STRAPPED LATER)@ 1OHM
    STOCK ALT ~ 1 STOCK DEKA & 2 AGM'S ~ 4 RUNS OF 1/0(2+/2-)


    WIFEYS 03 FOCUS SE TRUNK SYSTEM ~ 143+DB 30 SEC MUSIC AVG
    1 KICKER L7 15 ~ 5.6 CUBE @ 38HZ ~ KICKER ZX1000.1 @ 2 OHM
    STOCK ALT ~ 1 STOCK BATTERY ~ ONLY 6GA POWER WIRE


    2010 FCBC 450SD 3RD OVERALL~2011 FCBC 450SD CHAMPION~YOUTUBE->bgowdy31 & bgowdy3131

  11. #56
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by GAMEOVERCCA View Post
    this made me LoL...
    You're a **** head bro gtfo with your trolling ***.




  12. #57
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is offline INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,762
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    k Gage McGuiggan lol.. try screwing some more people with paypal lol...



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

  13. #58
    35thStangGT's Avatar
    35thStangGT is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Thanks for all thw help guys. Ill try a few things.




  14. #59
    Bettr n' Revrse's Avatar
    Bettr n' Revrse is offline I do what I want



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    16,839
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Lulz ITT




    Western Rep.

    99 Honda CRV: (Always Changing) ___________ 79 F-150: Show Truck ________________
    -Head Unit: Eclipse CD7100________________ -Head Unit: Eclipse CD7100
    -Sub Stage: Sundown SD-2 8's sealed________ -Sub Stage: Looking
    -Mids/Highs: Deciding_____________________ -Mids/Highs: Scan Speak & Blaupunkt
    -Sub Amp: MMATS Hifi 6 channel____________ -Sub Amp: American Warrior Set (Zed Built)
    -Mid Amp: ^^^ 5/6 bridged at 1 ohm_________ -Mid Amp: ^^^

  15. Likes GAMEOVERCCA liked this post
  16. #60
    GAMEOVERCCA's Avatar
    GAMEOVERCCA is offline INCRIMINATOR AUDIO



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hickory NC
    Posts
    1,762
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 4000 watts not moving any air?? 2 15" mojos splaudio recones.

    Quote Originally Posted by Bettr n' Revrse View Post
    Lulz ITT



    Subs
    2 IA Death penalty 15's
    Highs and Mids
    2 IA Comp sets
    Amps
    1 AB VFL200.1
    1 Mmats SQ4150

    Batteries
    3 Deka intimidator 1000amp 100ah AGM's

Closed Thread
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. 4 Treo 15's CSX and 4 Memphis Mojo Amps 4000 Watts
    By mnmcustoms in forum Subwoofers
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2010, 10:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum