Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 17 of 17

Reload Thread: Pioneer AVH p8400 problems...please help

  1. #16
    jnewnam88's Avatar
    jnewnam88 is offline Member



    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Pioneer AVH p8400 problems...please help

    Also, have you checked the small 10 amp fuse in the back of the headunit?





    2011 Impala LTZ w/ Bose


    Pioneer AVH-X8500BHS
    Hertz Hi-Energy 163 3 way Component set
    Big Three upgrade

    ***About to unleash the Kraken**




  2. #17
    RoYALbLUE08's Avatar
    RoYALbLUE08 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NYC
    Age
    24
    Posts
    641
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)

    Re: Pioneer AVH p8400 problems...please help

    Quote Originally Posted by jnewnam88 View Post
    When the speakers stopped playing was the hu still functioning properly besides the sound part? Im wondering if you have a short somewhere with the stock speakers causing the hu to cut it off. I would try disconnecting the speakers that are only hooked up to the headunit and try running those to the amp as well then give it a go. If that works then it may be an issue with the speaker wires or wiring harness.
    its possible! I'll have a look at it today, I remember when I had my factory headunit I had my LOC tapped into the rear speakers, maybe the speakers wires from the factory harness were touching? ill have a look at it today!



    Front stage- HAT Imagine i61-2 for midrange and Rainbow Cal 25 Silk Tweeters for highs
    Rear Stage- Factory Premium Speakers
    HU- Pioneer AVH-x8500
    Sub stage- 12" SSA XCON D2
    Sub amp- Crescendo BC2000
    Mid/High amp- Crescendo Concerto C1100.4
    Electrical- big 3, Optima Yellowtop
    NVX Sound deadener and Sealed doors
    Acoustic Sound Foam behind Front Mids

Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Pioneer AVH-4000 screen problem? please help
    By crfrider in forum Head Units
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2009, 07:32 PM
  2. pioneer avh-p4000DVD problems, please help!!!!
    By UNDERGROUND_BUM in forum Head Units
    Replies: 20
    Last Post: 06-09-2008, 10:17 AM
  3. New Pioneer Deck problems Please help!
    By Mattyrobz in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-26-2007, 11:49 PM
  4. Pioneer Avh-p5700 Touchscreen Problems?? Please Help
    By toliveloveordie in forum Head Units
    Replies: 8
    Last Post: 03-26-2007, 07:26 PM
  5. speaker problems please help
    By millinivation in forum Subwoofers
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2002, 10:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum