Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: New Fosgate speaker problem

  1. #1
    Joshman's Avatar
    Joshman is offline Junior Member



    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Mississippi
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Icon14 New Fosgate speaker problem

    I have a 2000 watt Powerbass amp hooked to 2 rocksford fosgate 15" p1 speakers. I have the amp turned down a bit right now. But for some reason one of my speakers has a rattling sound in it when I turn the amp up some or if I have it low and turn the volume up. It's not constant, it's like it has to "heat up" maybe before it makes the sound. It wasn't making it earlier. Do I have too much power going to it? It's a brand new speaker. I'm pretty new to this so be easy and try and help.

    Also I traded my 4 audio planet 10" 300W speakers for these from a friend just to see if I can sell
    Them and I wanted to hear 15s in my Chevy. This box is ported and my 10s were all sealed separately. The sound is not the same and I'm thinking "with 2 15s I should beat my brakes off my truck" well I'm dissapointed in the sound and everything. It's not hitting hard and not shaking my truck like the 10s did. Any ideas?







  2. #2
    butterMilk's Avatar
    butterMilk is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jun 2012
    Location
    BC
    Posts
    499
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    180 Post(s)

    Re: New Fosgate speaker problem

    For the rattle in the speaker, is it coming from the speaker, or could it possibly be the sub box has a loose piece?




  3. #3
    Joshman's Avatar
    Joshman is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Mississippi
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: New Fosgate speaker problem

    Sounds like the speaker but I'm going to open the box up in a few minutes and check.




Closed Thread

Similar Threads

  1. Help!! New Legend Owner - Speaker Problems (No Sound)
    By ghostmanE in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2008, 09:06 AM
  2. new door speaker problem after installing v4000xd on 4 12's
    By thur5d4yf4n in forum General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2008, 11:53 AM
  3. New car, new speaker problem
    By tigerf117 in forum Speakers
    Replies: 14
    Last Post: 04-18-2007, 05:42 PM
  4. I'm new, please help! Problem with speaker connections.
    By deftones5792 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-03-2006, 05:31 PM

User Tag List

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum