Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Ap10001d

  1. #1
    mr.gaf's Avatar
    mr.gaf is offline Member



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Shreveport, LA
    Posts
    97
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    20 Post(s)

    Ap10001d

    The amp says 16V on top of it but 12V on the terminal. Every time I turn it on it goes into protection mode, do I need 16V battery?







  2. #2
    av83's Avatar
    av83 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Illinois
    Posts
    3,009
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1327 Post(s)

    Re: Ap10001d

    double post, op?
    and no... you don't need a 2nd batt. you probably have a wiring issue, bad ground, or loose connection.



    80prs
    SoundQubed 6.5 Pro's DD T2 Tweeters / Phoenix Gold Xenon 100.4
    FI SP4 15 D1 w/ Tantric Sounds softies / DC 5.0K
    Singer 310 6 phase 2 runs of Monster Cable 1/0 / Exide g78 AGM under hood and XS D3100 in rear
    Plenty of deadener. CCF and fiberglass insulation in doors... thanks to the advice of keep_hope_alive they sound AWESOME! :-)

Closed Thread

Similar Threads

  1. Ap10001d
    By mr.gaf in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-2012, 05:30 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum