Closed Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 33 of 33

Reload Thread: Just Lost My Install Virginity

  1. #31
    CHEMMINS's Avatar
    CHEMMINS is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nevernever Land
    Posts
    4,081
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    478 Post(s)

    Re: Just Lost My Install Virginity

    Dude, I am probably old enough to be your dad........

    And why you are keeping track of what kids come and go from neverneverland I have no idea, unless you are looking for prospects?

    And I bet MJ's glove isn't too white anymore either with it being on his rotting hand 6 feet under......



    References:
    kmarei, ge_off_me, AudioPipe, slim2fattycake, Louisiana_CRX, ARMed&Bangin, EXTREMECHEVYMAN, Dpc69ss, Psychoacoustics, Shinju, jonny101abc, snoopdan

    BUYING SILVER TOP TRF MOTORS






  2. 10-07-2012

    CarAudio.com Elite

    Reason
    Keep your bullshit in the dome.

  3. #32
    Joe89's Avatar
    Joe89 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    268
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    44 Post(s)

    Re: Just Lost My Install Virginity

    Quote Originally Posted by AxT4430 View Post
    youre visectomy would allow it, sir :P
    Do you read what you type?
    Edit: You fixed it (kind of).




  4. #33
    AxT4430's Avatar
    AxT4430 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Akron, OH
    Age
    25
    Posts
    848
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    470 Post(s)

    Re: Just Lost My Install Virginity

    Quote Originally Posted by Joe89 View Post
    Do you read what you type?
    not really haha




Closed Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Just got done installing my 6x9's and 5.25's...
    By lastcall in forum Speakers
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-2005, 01:03 AM
  2. New guy... just finished my latest install...
    By whammie in forum Enclosure Design & Construction Help
    Replies: 27
    Last Post: 12-24-2005, 06:18 AM
  3. Just got my system installed after all this time!
    By Intercooler in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2005, 10:45 PM
  4. just updated my SD site with new install pics
    By OLD_SCHOOL in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2004, 02:28 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 12-02-2002, 09:16 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum