Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Need help please.

  1. #1
    Chevy1500's Avatar
    Chevy1500 is offline Junior Member



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Need help please.

    I have two 10' MTX Subs and an amp in my 94 chevy truck. I have two acoustic brand 4x6 speakers in the back, and I replaced two acoustics that were in the front with MTX brand 4x6 speakers. The sound was great at first, me and my friend sat in it listening to it for 10min then it seemed like there was a loss of power and now the bass in the front speakers don't work even when turning the Fade to the front speakers. I had the subs bumping pretty good. Did I blow something inside the stereo? I have a Pioneer CD Stereo.Can somebody please help me.


    I hooked the old speakers back up, and same thing. No bass, but I don't see how it would make a different swapping them if they are both 4 x 6. It seemed like there was an increase in bass for a few secs, then the bass went out up front. and the stereo seems like its running on half power.

    and if the problem is the deck, how can I fix it?







  2. #2
    Phoenix Risen's Avatar
    Phoenix Risen is offline OG.... Original Ginger



    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Dayton/Springfield, Ohio
    Posts
    4,020
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)

    Re: Need help please.

    your front stage should be playing any bass under 80hz. im assuming that the 4x6s are not on an amp?



    R.I.P. 2008 Hyundai Tiburon GS
    2005 Subaru Baja turbo, build in planing stages.

  3. #3
    Chevy1500's Avatar
    Chevy1500 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Need help please.

    Quote Originally Posted by Phoenix Risen View Post
    your front stage should be playing any bass under 80hz. im assuming that the 4x6s are not on an amp?
    The 10' Subs are on the amp and thats it.




Closed Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum