Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: alpine problems

  1. #1
    kicker's Avatar
    kicker is offline GIT-R-DONE



    Join Date
    Mar 2002
    Location
    auburn ne
    Age
    26
    Posts
    262
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Icon32 alpine problems

    ok i got an alpine from a freind i know somthings wrong with it but i have no clue whats wrong with it. When you go to put it a cd somtimes it will take the cd and others it wont but when it does it plays for a while and then quites and if you try to eject it it wont all the time and then if you shut it off and turn it back on it will eject if anyone can help me please respond.
    o and its a model cde-7870 with bass engine







  2. #2
    kicker's Avatar
    kicker is offline GIT-R-DONE

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2002
    Location
    auburn ne
    Age
    26
    Posts
    262
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    well i went and put it in my truck and now it seems so be working right most of the time but sometimes it will like static out or somthing and gets all messed up but if you remove the cd and then put it back in it works fine




  3. #3
    limitkid7's Avatar
    limitkid7 is offline sell wite



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    GA
    Posts
    6,861
    Post Thanks / Like
    Images
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    have you tried using one of those cd player sensor cleaner cd's?

    i'm not sure if they work in car stereo hu's or not, but its worth a try.



    ---
    White Dodge Charger 3.5L V6
    Diablo Predator

    Alpine d310 TV
    Set of Focal Polyglass 6.5 Comps
    Set of Infinity Perfect 6.5 Comps
    1 JL Audio 300.4
    1 JL Audio 1000.1
    2 9510 mtx subs

  4. #4
    kicker's Avatar
    kicker is offline GIT-R-DONE

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2002
    Location
    auburn ne
    Age
    26
    Posts
    262
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ya i tryed it and i think it must have worked because it has been working like it should so i got a better cd player for nothin because they thought it was broke.




  5. #5
    t00kool's Avatar
    t00kool is offline Junior Member



    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I just upgraded my Hu to a alpine 7998 and it does the exact same thing you said about the cd playing and getting static and then it stops playing. I take out the cd and it works again for about a miniute and it does it again. Well I still dont know what is wrong with it but I called Alpine and I sent it to them so they can fix it, it was under warrenty... I should be getting it back next week



    Alpine CDA-7998
    Pioneer REV Series TS-C160R
    Rockford Fosgate Power HX2 (2 subs)
    PPI PC- 4400
    PPI PC- 21400

Closed Thread

Similar Threads

  1. installing alpine 9815 in '00 altima....help
    By Musto in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 13
    Last Post: 01-10-2004, 05:19 PM
  2. Head unit problems.
    By furiousedge2 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-16-2003, 04:44 PM
  3. Alpine.. ..Who Knows..?
    By n0ftInc in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2003, 11:35 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum