Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Having problems getting my mp3 player to play- Kenwood head unit.

  1. #1
    sunsation98's Avatar
    sunsation98 is offline Junior Member



    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Having problems getting my mp3 player to play- Kenwood head unit.

    I am using the USB feature for my kenwood head unit (very basic, cd unit 100 dollar unit)

    My sansa clip mp3 player will read connected, my headunit reads No Device!

    My memory stick will read and play just fine!.


    Any help or thoughts would be greatly appreciated.

    Thank you,

    Ken







  2. #2
    mdillon's Avatar
    mdillon is offline ummm......what?



    Join Date
    Nov 2007
    Location
    visalia
    Posts
    772
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Having problems getting my mp3 player to play- Kenwood head unit.

    you need more power if it has an internal hdd.

    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=223582



    '01 5.9 Dakota R/T
    HU: Pioneer Premier 680
    Front Stage: highs: B&G neo8 planars
    mid-bass: Hi-Vi Research 8" (x4)
    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=304095
    Subs: MB Quart Rwe304(x2)
    ported 4 cubes @ 30
    Amps: MB Quart Reference 4x50
    MB Quart Premium 1200.1D(1ohm)


    Quote Originally Posted by traksta15 View Post
    sad but true.....but remember, fat girls give better head cause they're always hungry.

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum